E
Emenems
Guest
Znajomy pomalował w swojej 145-tce lusterka, progi i zderzaki i wygląda to nieźle. Też planuje taki "mały zabieg". Jakby co to się pochwalę.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Dzięki za info ale niestety potrzebuje jakiegoś takiego zakładu w Warszawie..rufiki napisał:a propo felg na wylocie z mikołowa w kierunku na Kobiur Pszczyne Bielsko jest po prawej stronie warsztat tam między innymi spawaja glowice i takie tam ale nie o to mi chodzi tam z boku jest gosciu ktory czyni cuda z alusami wiec jezeli będziez w poblizu to zajzyj
Moje zdanie jest takie. Pomalowane progi, lusterka, klamki - OK, ale pomalowane zderzaki na kolor w 145/6 moje stanowcze nie. Na mój gust zderzaki w kolorze nadwozia mają sens wtedy kiedy zderzak to jeden element, a w 145/6 przed FL jest składany z czarnego i kolorowego plastiku. Kolor jest gładki, a czarny chropowaty. Wygląda to moim zdaniem tragicznie.KUBAS napisał:Panowie mam takie pytanko. zamierzam prysnąc zderzaki całe w kolorze nadwozia i progi...
ale czy jak pomaluje lusterka i klamki to będzie ładnie wyglądało czy kiepsko?
Kwestia gustu. Napisałem, że mi się to nie podoba, ale innym nie zabraniam.Tuti napisał:Piotr mial malowane - ten ktory teraz ma ibize Nie psikal sprejem tylko dal lakiernikowi do zrobienia.
Gdzies byl temat, wrzucal foty i moim zdaniem nie tak zle to wygladalo...