Z
zjawa83
Guest
Czy ktos moze wie gdzie można w Łodzi albo w okolicach, kupic czesci tuningowe do alfy takie jak: zderzaki, spojlery i inne. Pozdrawiam
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
marcins737 napisał:do alfy nic takiego nie ma :wink:
Spojlerami nie, ale spojlerem..Brzoza napisał:ale zapewne nie będe obwieszał ją spojlerami
. Moim zdaniem jest taki człowiek ,nie za jego gust tylko za gembę :shock: cyt: : co wy frajerzy możecie wiedzieć o tuningowaniu pozwolenia na to dajeciemarcins737 napisał:Admin - czy już nadszedł ten czas aby stwierdzić że ktoś tu nie jest godzien miana Alfaholika i czas na BAN w mojej opini nadszedł , nie wiem jak inni koledzy
75andrew155 napisał:. Moim zdaniem jest taki człowiek ,nie za jego gust tylko za gębę :shock: cyt: : co wy frajerzy możecie wiedzieć o tuningowaniu pozwolenia na to dajeciemarcins737 napisał:Admin - czy już nadszedł ten czas aby stwierdzić że ktoś tu nie jest godzien miana Alfaholika i czas na BAN w mojej opini nadszedł , nie wiem jak inni koledzy