Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Dzięki, razDzwon jutro do mnie się przypomnieć to może zamotam taki blok: 602 240 284
gorzej ;p
ale jednocześnie od wczoraj zacząłem trochę mniej deptać![]()
tylko coś mi sie nie chce wierzyć w te 6 litrów? chyba z górki za ciezarówką.
a tak pozatym to wspólczuje.
Spoko...dyskutujemy ma tym forum/dziale nie o prędkościach/karate/szybkości tylko to sprawach technicznych.
- - - Updated - - -
Panowie już wszystko jasne.......
Moj TS poległ z mojej winy....
Przed remontem miałem nalatane 220kkm i zostawiłem stare tłoki+ nowe tuleje cylindrów
Pierwszy tłok spłynął do miski olejowej na 3 cylindrze dostał "pajęczynki" po wyjęciu rozsypał się w rękach.
Dla potomnych....chcesz pojeździć TS-m - nie oszczędzaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
To są bardzo dobre silniki, ale nie znoszą druciarstwa!!!!!!!!!!!
Koledzy, nie ma się co oszukiwać - jak się chce robić remont silnika po 200 tys. km to tłoki trzeba dać nowe.
Kurcze. Znowu seria "a nie mówiłem" i "ja bym to zrobił lepiej"...
Nie ma paniki a zabawa bezcenna.
I w takiej sytuacji można się zastanawiać czy nie lepiej dorwać jakiś silnik, przełożyć i... czekać. Z tym że na dobry silnik trudno trafić a przy remoncie większość części jest nowych i teoretycznie powinien polatać.