• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Tradycyjny, majowy, grilll

To może i ja przyjadę Saab'alfą;)

Lotek, nie bedziesz sam w sektorze nowych modeli Alfy, my przyjedziemy Alfa 735iL :D:D

Kamil no trudno;) zostawimy wozy na dole najwyżej.

a ja chce obok swojej wiec wjedziecie jak wszyscy
:cool:

Koledzy a pogoda na grilla zamówiona ? :) o to pyta się madmaxowa;)

Temp. - 21 st.
Opady - brak
Zachmurzenie - min/brak

Dziękuję za wyczerpującą i satysfakcjonującą mnie odpowiedź;) czyli jeszcze garść humoru w łapę i można jechać .

zapraszamy....... :):)
pzd.

Ostatnia edycja:
W domku w górach sezon jeszcze nie rozpoczęty i do majówki pewnie się nie rozpocznie... :D

Więc raczej tyż byda :)

Siostra nie pitol , to z kim jo byde piła :confused: kierowce już mom :D
Tyż,żeś se wymyśliła Poznań jedź 2 maja .

jak to z kim ze mną będziesz sączyć ukraine Marylko:)
wpadne na pewno zacne grono sie zapowiada:)

hmm może też namówie córcie żeby mi jakie ciasto skleiła

O której startuje grill? Pogoda coś się mota, ale może będzie nad kopcem bardziej przychylna!

Po pierwszej burzy i deszczu
Czyli okolo 15 pewnie
No ale to nie jo organizuja to ino sie zgadywac moga

Ino dupa z tom pogodom sie robi kurna
Paryzol cza brac

Amortyzatory
Powrót