• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Tradycyjny, majowy, grilll

wiem ze zycie jest pelen niespodzianek ale dobra bo jeszcze z tego wyjdzie ze sie prosze o przyjazd wasza sprawa.

mmm zlocik na kopcu ,a nos raczej nie bydzie ,bo bydymy bić rekord w ...piciu piwa z rodzinką w Poznaniu

Siostra nie pitol , to z kim jo byde piła :confused: kierowce już mom :D
Tyż,żeś se wymyśliła Poznań jedź 2 maja .

kierowce już mom :D

To jo tyż mom?
Bo mie by się przydoł jaki, bo mam bardzo słabe heble. Baardzo....

Niebezpiecznie tym kaj jechać, bo tak niy hamuje....

Ale jak już wyturlam dropsa, to może się jako dostana do Piekar, ale musicie się odsunąć bo nie wiem czy mie Kopca starczy na wyhamowanie....

.... albo byda hamowoł już od Tychów:confused:

----
A tak serio, to miejsce robić dla Q:D Bo ja też będę:o

parking cały wolny, spoko, może do tego czasu co pochytom :)

Widzę, że Oberchlesie ładnie mota, skoro na 01.05 planujecie grilla... A będzie miejsce pod kopcem dla takiego wyrzutka, co najpierw podjedzie z rodziną na bicie rekordu a potem poleci pod kopiec? :)

Pozdrowionka

ja tam nie rozróżniam na "tych" i "tamtych", jak masz ochotę to wbijaj, miejsca jest dużo.

pzd.

Ostatnia edycja:
jednemu nie pasuje 1 , inny 2 idzie do roboty , kolejny 3 jedzie do rodziny
to moze 4 ?
ale kurde tez nie bo ktos 4 ma wizyte u lekarza

nigdy zadna data wszystkim nie spasuje i tyle
i sranie o nienawisci itp tutaj zbedne bo nikt od dawna tu nic takiego nie pisal wiec po co zaczynac

już się pogubiłem... na grylla trza uzbrojonym przyjechać czy jak ? i co z tymi ramkami ? mam odkręcić zanim przyjedziemy ?
nie w temacie jestem (może i dobrze) ale na "święty" pagórek piekarski się wybieramy i mam nadzieję, że miło spędzimy popołudnie

stoliczek, pare siedzeń, jakąś piłkę, kijki i jakiegoś klocka na fojerę tradycyjnie zabieram ( w razie W i zadaszenie mogę zabrać )... może jakiś miniturniej w DARTA jak jest gdzie tarczę powiesić ?

Super. Gdzieś na pewno da się powiesić tarczę. Marcin, moja była żona też oczywiście będzie? [emoji4]

Marcin, Może podjadę co Ciebie Doblaczem i pomoę się zabrać???
Z drzewkien mie ma problemu, troszkę poszalałem z piłą na ogródku...
pzd.

Jak zwykle doborowe towarzystwo się zbiera:) my też się pojawimy .
Moim zwyczajem przywiozę blachę ciasta aby było nam słodko :D.

jak bydzie czas to może mi kobita co upitrasi.
pzd.

pzd.

Ostatnia edycja:
konczymy???

komu cos nie pasi niech sie piere kaczora

i chuj

a reszta ??
a reszta niech tyz. sie piere

end

1.05 grill i koniec

Dodano po 7 minutes:

dzordz - jak mozesz to zglos di moda i niexh wywali wszelkie zbedne posty z tematu zeby syfu nie bylo i moze bedzie grzecznie
bo niektorzy widac lubia jak cos sie dzieje i nie uszanuja tego ze organiztor jest w tym przypadku poza calymi jajami

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót