piotreek88
Użytkownik
- Auto
- Alfa Romeo 159 2.0 JTDm 2010
Wszystko z twoim autem jest ok
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
Bede Ci mogl powiedziec jak mi sie plyn skonczyCzy jest możliwe żeby w Sport Speciale po lificie nie było kontrolki płynu do spryskiwaczy? Ktoś wie jak to można sprawdzić?
Nie tylko poziomu płynu spryskiwaczy brakuje... poziom oleju też jest zagadką, a fizyczny bagnet działa bardzo źle (przynajmniej u mnie w PHEV).Niestety nie ma kontrolki poziomu płynu spryskiwaczy
Dokladnie , to samo z lampkami w dzwiach z tylu , zrobili podswietlenie schowka a nie dali podswietlenia podczas wysiadaniaSzkoda bo takie "drobiazgi" budują experience.
Jaka wersjaA ja podswietlanie w drzwiach tylnych mam
U mnie nie ma sa otwory z zaslepkami , ale instalacji raczej nie maU mnie również jest „podświetlenie kałuży” a tylnych drzwiach.
VeloceJaka wersja
To w Sport Speciale nie maVeloce
Nie widzialem wiazki , chyba ze gdzies glebiej w dzwiach schowaliAle jak masz z początku produkcji to wiązka może być.
Musze popatrzec ale pewnie bez sciagniecia tapicerki nie zobaczeJak jest to tylko jako integralna część wiązki przymocowanej do tapicerki od strony wewnętrznej.