piotreek88
Użytkownik
- Auto
- Alfa Romeo 159 2.0 JTDm 2010
To wam w ogóle ta ładowarka działa? Bo zwykle dostaję komunikat, że telefon się przegrzewa i tyle.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Czy u Was też ta gumowa podkładka w ładowarce wybrzuszyła się? U mnie tak się stało i zastanawiam się czy to “normalne” bo teraz telefon zamiast płasko leżeć jest jakby uniesiony (ładowarka działa niby ale może gorzej ładuje przez to?) Czy ewentualnie jest szansa na wymianę tej podkładki w ramach gwarancji?
No jest zniekształcona, po wyjęciu widać jak się wygięła na środku i nie da się jej przywrócić do stanu pierwotnegoTa guma jest wyjmowalna. Podobnie jak ta gdzie wkłada się kubeczki/butelki. Spróbuj wyjąć i zobacz co się skiepściło.
Gumie nic się nie dzieje, ładuje mi normalnie telefon całą drogę np ostatnio kilkanaście godzin do Włoch. Telefon iPhone16 z pleckami Quadlock-a i leci cały czas Carplay po WiFi. iPhone czy jakiś Android? Pamiętam jak miałem androidowe telefony kiedyś w innym aucie to strasznie się grzały przy Andrioid Auto po WiFi, telefon robił się mega gorący. Jeśli nie ładowałem to od 100% do 0 telefon leciał w jakieś niecałe 1.5h. Zminiłem na iPhone (wtedy 11-ka) i bez ładowania tel dawał radę 5h i nie robił się gorący tylko lekko cipławy. Może tu problem?To wam w ogóle ta ładowarka działa? Bo zwykle dostaję komunikat, że telefon się przegrzewa i tyle.
U mnie na Pixel8pro grzeje się w trakcie ładowania przy AA niezależnie czy wifi czy kabel.Gumie nic się nie dzieje, ładuje mi normalnie telefon całą drogę np ostatnio kilkanaście godzin do Włoch. Telefon iPhone16 z pleckami Quadlock-a i leci cały czas Carplay po WiFi. iPhone czy jakiś Android? Pamiętam jak miałem androidowe telefony kiedyś w innym aucie to strasznie się grzały przy Andrioid Auto po WiFi, telefon robił się mega gorący. Jeśli nie ładowałem to od 100% do 0 telefon leciał w jakieś niecałe 1.5h. Zminiłem na iPhone (wtedy 11-ka) i bez ładowania tel dawał radę 5h i nie robił się gorący tylko lekko cipławy. Może tu problem?
Zgłoszę do ASO żeby wymienili na gwarancji ale już słyszę te milion wymówek jak za każdym razemU mnie na Pixel8pro grzeje się w trakcie ładowania przy AA niezależnie czy wifi czy kabel.
Mimo to guma u mnie jest w stanie "salonowym", a raczej robię przebiegi powyżej przeciętnych (tym autem średnio 2,8kkm/mc).
@r0bertos chyba nie pozostaje Ci nic innego jak tą gumę najzwyczajniej wymienić.