@Qbaas , to w takim razie nie polecasz Millersa CFS NT ? Bo ja na chwilę obecną żeby nie było postanowiłem przetestować olej Millers 10W60 CFS i póki co jak mam być szczery to jakiejś różnicy nie ma chyba

Może minimalnie lepiej z kulturą pracy. A wcześniej jeździłem na Castrolu Edge który podobno jest bardzo złym olejem. Jeszcze jedno mam spostrzeżenie - olej teraz jest ciągle póki co przejrzysty i czy to dobrze czy źle? Bo nie wiem czy aby napewno dobrze, bo może świadczy to o tym że olej gorzej wypłukuje bród?

Sam nie wiem..
A czemu pytałem o Millersa NT ? Bo chciałem w ramach testowania użyć tego oleju i zobaczyć czy rzeczywiście jest jakaś różnica. A teraz słyszę że lepiej mieć zwykłego CFS'a i dolać ten dodatek?

Tak jak Darek powiedział - nie jeżdżę na torze czy coś, ostatnio wręcz jeżdżę jak emeryt

Więc może śmieszne jest stosowanie takiego dobrego oleju, ale po prostu chce sprawdzić co powie na to silnik i czy będzie różnica odczuwalna dla szarego człowieka
P.S. 10W60 - dlatego że jednak jak silnik ciepły to czasem deptam do odcinki

i na trasach sporo jeżdżę z prędkościami rzędu 180 więc jednak te 60 jest przydatne myślę, a generalnie mój silniczek ma bardzo mały przebieg - 130 tys. km a chce nim sporo zjeździć więc dbam o niego
Sorki, trochę się rozpisałem