Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
170tys 2004r czy płukanka na pewno mi nie zaszkodzi??
170tys 2004r czy płukanka na pewno mi nie zaszkodzi??
A próbował ktoś może 5w30 ?
Witam,
Czytałem dużo i w sumie nie jestem mądrzejszy niż przedtem.Czekam mnie już za nie długo wymiana oleju w mojej 147 2.0, przebieg 175tyś .W tamtym roku jak wymieniałem to zalałem go olejem Total Quartz 7000 10W40.Silnik mam troszkę podciągnięty, większe kolektory itp. olej mi bierze ale to jak mu wcisnę gaz w podłogę co dość często mi się zdarza.Czy ktoś mógłby mi poradzić co teraz zalać?Czy zostać przy obecnym czy spróbować czegoś innego?Bo w sklepach to każdy sprzedawca poleca Co innego.Za każdą poradę z góry dziękuję.
.
Jestem przed pierwszą wymianą nowo zakupionej 156 2.0 JTS. Mieszkam w małej mieścinie i jestem zmuszony na zakup oleju przez internet. Zalany mam 10w60. Więc myślę, że i taki zaleję. Na allegro znalazłem VALVOLINE VR1 RACING , CASTROL EDGE SPORT. Co proponujecie?
natknąłem się wczoraj na motula x-cess na allegro, który rozbudził moje podejrzenia, gdyż pisał, że nie jest to olej HC
http://allegro.pl/show_item.php?item=2383972944
użytkownik Malgorzataa2.
Później na forum bmw znalazłem temat, gdzie typek został oszukany przez tego Malgorzatee. kupil od niego podrobionego X-Cessa. Także ostrożnie.
Cytat Napisał Pakulek Zobacz post
Jestem przed pierwszą wymianą nowo zakupionej 156 2.0 JTS. Mieszkam w małej mieścinie i jestem zmuszony na zakup oleju przez internet. Zalany mam 10w60. Więc myślę, że i taki zaleję. Na allegro znalazłem VALVOLINE VR1 RACING , CASTROL EDGE SPORT. Co proponujecie?
Valvoline VR1 10w60, ewentualnie z droższych Millers XFS 10w60.