Tarnów i okolice- lista forumowiczów.

Witam Koledzy, na tym zlocie mówiliście mi o tych śrubach pływających do Felg OZ 17'' 5x100 i tutaj jest moje pytanie jakie te śruby kupić? bo byłem w 2 sklepach za śrubami i nie potrafili mi podpowiedzieć, a ja też się na tym kompletnie nie znam. byłbym wdzięczny za pomoc :) pozdrawiam

daje sobie ręke uciąc że widziałem dzisiaj Trebora pod europą ? znaczy sie auto bo samego właściciela niestety nie :) z tego tez miejsca pragne Ci serdecznie pozdrowić ;)

Witam Koledzy, na tym zlocie mówiliście mi o tych śrubach pływających do Felg OZ 17'' 5x100 i tutaj jest moje pytanie jakie te śruby kupić? bo byłem w 2 sklepach za śrubami i nie potrafili mi podpowiedzieć, a ja też się na tym kompletnie nie znam. byłbym wdzięczny za pomoc :) pozdrawiam

to gdzie ty byłes odnosnie tych srub w aptece?? :) wpisz sobie w googlach "sruby pływajace i tam ci sie pokarza zdjecia bedziesz wiedział o co chodzi :)

to gdzie ty byłes odnosnie tych srub w aptece?? :) wpisz sobie w googlach "sruby pływajace i tam ci sie pokarza zdjecia bedziesz wiedział o co chodzi :)

gdybym był w aptece to może by mi jakieś czopki przynajmniej polecili, a tutaj nic .. w temacie podkarpackim dostałem już pomoc i mam nadzieję, że na dniach już będzie wszystko śmigało :) o śruby pływające wiem ocb, tylko wymiarów nie mogłem odgadnąć i wolałem się upewnić u kogoś obeznanego w temacie ;) pozdrawiam :D

Witam wszystkich po dłuższej przerwie nieobecności na forum :)
Obiecuje że sie to więcej nie powtórzy ;P
Kiedy jakiś spocik ?

Panowie ja o 14tego jestem juz w polsce tak ze teramin kiedy i jestem za zlocie:)

z racji tego ze dzis wybralem sie do Tarnowa postanowilem podjechac na Gore Marcina zeby obejrzec miejsce planowanego spotu(nigdy tam jeszcze nie bylem) i powiem ze jest to rewelacyjne miejsce na spota.Jest tam fajny malutki parking,a nawet ze 2,a nawet mozna stanac z boku tej drogi dojazdowej u samego szczytu.Jak nie bedzie wiele aut na parkingu(dzis akurat bylo ok.10 tam i kilka na drodze wiec bylo ciasnawo) to spokojnie miesci sie ok.20 autek.Miejscowa naprawde super.Plac zabaw dla dzieci,lawki,wiata,lasek(drzewa,cien i wiaterek), restauracja,ruiny zamku i bardzo ladny widok na Tarnow.Wiec kiedy to sie tam spotykamy??Mariusz Ty jestes dobrym organizatorem.Zachec alfaholikow;)

Ja proponuję 22 lipca, godzina 14.00 :) Zapisywać się, kto chętny :)

1. mariuszoles
2. ...
3. ...

Tak sobie myślę, że lepszy mógłby być ten parking większy położony niżej. Dlaczego ? Bo na ten położony wyżej, na przeciwko restauracji "Podzamcze" jest bardzo trudny wjazd. Jest tam nierówno i ciasno. W sobotę tam wjeżdżałem autem i miałem problem żeby wyjechać, musiałem to zrobić tyłem :)

W ramach imprezy można byłoby zrobić grupowy przejazd przez Tarnów - pojechać np. na górę ul. Krakowskiej, na ten plac na przeciwko katedry i potem jeszcze gdzieś, ale to jest sprawa otwarta - sam przejazd i ustalenie trasy, zobaczy się.

Ostatnia edycja:
No więc tak:

1. mariuszoles
2. Czarny_28
3. Hundzflot7
4. motyk84

Czekamy z uprzejmością na dalsze zgłoszenia :D

no i dupa zlocik fajny sie zapowiada a mnie nie bedzie :/ a takie pytanie z innej beczki jedzie ktos na ogolnopolski?

No więc tak:

1. mariuszoles
2. Czarny_28
3. Hundzflot7
4. motyk84
5. Michał(Pliszka) - ja tak 50/50 ponieważ w sobotę 21lipca mam wesele więc wszystko zależy od stanu samopoczucia :D

Amortyzatory
Powrót