Tarnów i okolice- lista forumowiczów.

1. mariuszoles
2. Czarny_28
3. Hundzflot7
4. motyk84
5. Michał(Pliszka) - ja tak 50/50 ponieważ w sobotę 21lipca mam wesele więc wszystko zależy od stanu samopoczucia
6. Bumarc

a ja mam takie pytanie...co robimy jak pogoda nie dopisze czego oczywiscie nie chce brac pod uwage bo mam nadzieje ze bedzie inaczej ale jednak trzeba cos wymyslic w razie W.Przekladamy na nastepna niedziele 29.07 czy spotykamy sie pod Gemini??

pogoda w przyszłą niedzielę ma być 30stopni :) Piotrku spokojna Twoja :D co prawda pogoda na 16 dni pokazuję 22 stopnie i opady, ale w telewizorni tak mi się obiło o uszy, że mają być piękne dni <lalala> :D

i tak w ogóle o której się zaczyna ten spot :)?

Ostatnia edycja:
Hmm moglibyśmy się tak umówić z tym spotem na 15 ?:D hmmm Będzie ładna pogoda z tym nie ma sie co martwić :D

pogoda musi być ;) Boskie auta więc i nad pogodą będą siły wyższe dbały hihi :)

no mysle ze jade na 100%.Wiem nie widzialem Twojej alfy wiec ja tez Cie nie niepokoilem.Jeszcze bedzie okazja cosie boisz.Pozdrawiam

ja byłem pod blokiem dosłownie 3 minuty, widziałem Twoją Bellę, ale miałem inny tel i nie miałem numeru do Ciebie ;x myślę, że w sobotę jak będziesz miał czas to możemy skoczyć na to piwko w końcu :) pozdrawiam Cię Piotrze :D

Maciek ja nie wiedziałem że TY masz takie zdolności :D zajebisty filmik :D no nie ma co :D Szacun :)

haha chłopcy to robione w najprostrzym programie windowsa ale ciesze sie ze sie podoba z nastepnego sie tez cos zmasci ;P

no to Chłopaki jeszcze godzinę podajcie o której się widzimy w niedzielę i cacy :)

Amortyzatory
Powrót