Tarnów i okolice- lista forumowiczów.

haha :D doobre :)nie no wszystko zapięte na ostatni guzik tylko pasował by jeden a konkretny grill :) bo same problemy widzę:) a w sumie taka pora po obiadowa więc nie wszyscy będą głodni ;)

- - - Updated - - -

Będę na pewno tak wiec sie zobaczymy i pogadamy :)

Okej okej :) więc do dzisiaj :D

Wydech pospawany tylko światła zostały takie że wstyd się pokazać.... nie śmiejcie się ze mnie jak coś bo mam je zamiar zmienić na oryginał.... Prawdopodobnie będę o 14 z kierowcą bo dzisiaj była stypa po meczu..

Kto z Was już wyjechał? :D
My będziemy nie wcześniej niż o 13.30.
Pozdrawiam.
- Rafał

ja niestety odpadam, skonczylem ogladac mecz o 6 rano, przykro mi

Ja też nie będę wcześniej niż na 13 :)

- - - Updated - - -

DSC00198.JPGDSC00200.JPGDSC00202.JPGDSC00203.JPGDSC00204.JPGDSC00205.JPGDSC00209.JPGDSC00211.JPGDSC00212.JPGDSC00224.JPGDSC00225.JPG

Dziękuję Wszystkim za mile spędzony czas :D do zobaczenia na kolejnych Zlotach :)

Załączniki

• DSC00197.JPG
    DSC00197.JPG
    348.5 KB · Wyświetleń: 73
Miło było poznać i dzięki za wspólnie spędzony czas oraz wymianę doświadczeń:)
Pozdrawiam.
- Rafał

Powiem szczerze, że ekipę mamy dość dobrą i atmosfera moim zdaniem była bardzo dobra mimo braku "oktanów" w napojach. Pozdrawiam i do następnego spota.

Dziękuję wszystkim za spota w Gródku. W moim przekonaniu naprawdę fajnie to się wszystko udało. Frekwencja dopisała, pogoda zresztą jak najbardziej również :) Myślę, że nie było to nasze ostatnie wspólne spotkanie.

Poniżej zamieszczam linka do paczki z wykonanymi przeze mnie zdjęciami:
http://hostuje.net/file.php?id=8937601bd576f13ada04b38f37c3cd12

Prosiłbym aby inni, którzy robili zdjęcia również powrzucali paczki na jakimś portalu hostingowym, aby wszyscy sobie mogli pościągać.

A oprócz tego kilkanaście zdjęć wrzucam bezpośrednio na forum:

IMG_4876.JPG

IMG_4878.JPG

IMG_4880.JPG

IMG_4881.JPG

IMG_4882.JPG

IMG_4883.JPG

IMG_4885.JPG

IMG_4888.JPG

IMG_4889.JPG

IMG_4890.JPG

IMG_4892.JPG

IMG_4894.JPG

IMG_4895.JPG

IMG_4896.JPG

IMG_4897.JPG

IMG_4898.JPG

IMG_4899.JPG

IMG_4900.JPG

IMG_4905.JPG

IMG_4908.JPG

IMG_4911.JPG

IMG_4912.JPG

miło Was było poznać :D idę się troszkę kefirkiem posmarować bo mnie spiekło :D zdjęcia, które ja robiłem wrzucę jutro :) pozdrowienia i do następnego razu :)

Panowie,

Dziękuję za miło spędzony czas :) tak jak pisał Mariusz, frekwencja dopisała :) mam nadzieję że następnym razem będzie NAS jeszcze więcej :)
Do następnego razu :) pozdrawiam, Bartek :)

mi rowniez bylo milo poznac kolegow i zobaczyc ponownie tych ktorych juz poznalem.Dzieki chlopaki.P.S.jape tak mi spieklo ze szkoda gadac.Pozdrawiamy

Mariusz dzięki za zorganizowanie spota, miejsce super, ludzie i auta też. Szkoda tylko że tak mało czasu na integracje, może jeszcze zrobić powtórkę? Pozdrawiam i do następnego.

miejsce jezt za....biste na takiego spota.A kto wpadl na ten pomysl??Malo czasu??My z Mariuszem wyjechalismy ostatni chyba po 17.P.S.ten grill to sie naprawde udal:)

tak to był niepowtarzalny grill bez grilla hehehe.dzieki za spotkanie i do nastepnego!!

Ja też dziekuję wszystkim jeszcze raz :) A na powtórkę jestem jak najbardziej chętny. Integrację z Alfaholikami z bratnich regionów trzeba systematycznie pogłębiać :) Miło było poznać wszystkich, których do tej pory nie znałem !

Sent from my iPhone 4 using Tapatalk

ale grill był w bagażniku, wystarczyło wyciągnąć :D następnym razem biorę ręcznik i kąpielówki :D pozdrawiam :)

Dzięki Panowie! Również miło było poznać! :)
Jak się odrobię w pracy to zdjęcia też wam podeślę.
Musze znaleźć chwilkę żeby przebrać i nieostre wyrzucić, już w obróbkę się nie będę bawił bo nie mam czasu. :)
POZDRAWIAM

Nie wiecie, kto spośród nas ma w Tarnowie srebrną Alfę 166 w jakże zacnej wersji Super na klubowych ramkach ? Stoi właśnie u mnie pod pracą :) Czeka na naprawę :)

zdjecie.JPG

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót