Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
a wam o co chodzi?
więcej dystansu do pewnych spraw czarny, są rzeczy ważne i ważniejsze na które czasem nie mamy wpływu
i znów mój przyjazd stoi pod wielkim znakiem zapytaniaodebrałem samochód w sobotę, niestety w poniedziałek znów musiał wrócić do lekarzy, ponieważ do roboty są 2 łożyska i zwrotnica, którą zamontowano i w dodatku skrzynia biegów nie działa jak należy.. w związku z tym dam znać pod koniec tygodnia .. pozdrawiam wszystkich i mam nadzieje do zobaczenia w niedzielę!
![]()
kolego jaka Ty masz ta 147??Czarna poliftowa 3D z czerwona skora,fajna loteczka na tylnej klapie i ladnym alu szpryszka??
odebrałem dzisiaj moją Bellę już całkowicie zrobioną!co prawda jeżdżę dalej na zimówkach, ale przyjadę! <happy> nie znam nikogo, ale mam nadzieję poznać
pozdrawiam wszystkich Alfaholików
szerokości!
Hm tak czytam i czytam i mało kto potwierdził obecność :/ Ilu Nas w końcu będzie?![]()
ja potwierdzam![]()