Calypso
Użytkownik
ATE nie polecam w tej chwili 80% wraca na reklamacje- tylko OE
Reklamacje czego?
Ja wymieniłem komplet na ate w kwietniu i po ok 4tys km wszystko ok. Zawsze żyleta i zero pisku. Tylko ja mam QV z brembo jeśli ma to znaczenie...
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
ATE nie polecam w tej chwili 80% wraca na reklamacje- tylko OE
ATe zmieniło dostawcę i przeniosło produkcję do PRC - efekt- reklamowałem w IC 4 komplety tarcz do Giulietty- wszystkie były krzywe. Przy mnie tez klient reklamował z tego samego powodu- to opinia również warsztatów - jak się da szukać OE- teraz na rynku jest bryndza- cały rynek klepie z oszczędności w PRC.
Pisał tu już ktoś, chyba Darek ale może jeszcze ktoś potwierdzi, kto montował czy zaciski Brembo i tarcze 330 zmieszczą się pod felgi OE
1/2 Jx17 H2 ET 41.
Chcę mieć 100 % pewność, bo nie będę miał jak przymierzyć.
To będzie używany zestaw z tarczami klockami i zwrotnicami (bez adapterów) od Veloce JTDM.
Pozdrawiam.
Wysłane z mojego XT1635-02 przy użyciu Tapatalka