K
Konik
Guest
Ja proponuje tarcze Mikoda nawiercane i frezowane oraz klocki Magnetii Mareli. Co Wy na taki komplet? Może jakies lepsze Waszym zdaniem komplety przedstawicie?
Czekam na propozycje.
Czekam na propozycje.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
A moze byc tanszy zamiennik niz Mikoda? :shock:Konik napisał:Mikoda nawiercane i frezowane oraz klocki Magnetii Marelli!
Byłem w sklepie i dowiadywałem sie o cenę. Komplet na dwie osie to wydatek ~450zł. Myśle że cena przyzwoita. Delphi były troche droższe. Sprzedawca mówił że zestaw jest ok ale on by założył tańsze zamienniki...
75andrew155 napisał:A ja polecam wyroby TEXTARA są bardzo dobre na drogę nie tor i w dobrej cenie
75andrew155 napisał:Tarcze wentylowane przód - 373.77 zł szt klocki przód - 257.33 zł wszystko firmy textar razem cały przód 1000 zł i w takiej cenie Twoje wymagania bedą spełnione , można dać mniej za innej firm 4max -dziadostwo , brembo - bicie tarcz ,itd. W sieci sklepów w całej polsce lub sprzedaż wysyłkowa firmy FOTA tam mają do 156 tarcze i klocki firmy Textar
PLUS klocki na tył i wychodzi 1800zł...75andrew155 napisał:czyli cały komplet na auto wynosi 1600 zł
Napisałem cały komplet tyłi przód razem z klockami bez rabatów i upustów wychodzi 1600 zł dla mnie ma to sens bo ja kupiłbym z rabatem za 1200 złBobeR_Gda napisał:PLUS klocki na tył i wychodzi 1800zł...
to chyba nie ten temat :|?: , trzeba wczesniej chodzić spaćDaniel156SW napisał:Ale zwroccie uwage na roznice pomiedzy autodelta GTA a zwykla... 5.6 s szybciej, napewno nie jest to zasluga tylko zwiekszonej mocy, lecz zastosowania przedniego dyferencjalu.
75andrew155 napisał:Sprawdziłem tyły w texterze i są dość drogie komplet nie 350 a 600 zł i wcale nie uważam że EBC są lepsze od Textara . czyli cały komplet na auto wynosi 1600 zł jak ktoś ma układy z mechanikiem to kupi za 1200 całość
Co ja tam zmieniłem :shock: :?: jest w poście wyrażnie napisane tarcze przód plus klocki o tyłach nie pisałem , dopiero w następnym napisałem 350 a póżniej napisałem że jednak 600 za komplet razem z klockami ;czytaj dokładnie bo mam wrażenie że wcale nie czytasz tylko sobie coś wymyślasz jeśli coś zminiłem to błąd ortograficzny a nie ceny. :evil: Wcale nie twirdzę że ja mam rację też polecam to co uważam za najlepsze w tym przedziale cenowym , odnoszę wrażenie że Ty chcesz mieć rację przekręcając moje posty, :>>> ma człowiek do wyboru dwie opcje a znając życie wybierze trzecią :wink:BobeR_Gda napisał:Ty ja na matematyce znam się bardzo dobrze a w tym poście który zmieniłeś była mowa jeszcze o klockach Textara za jakieś 200 z groszem i po dodaniu byłoby 1800, ale skończmy gadkę na ten temat bo widzę że Ty musisz mieć zawsze racje...