Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
Tu ktoś pisał i wrzucił fotę, że siedzisko się nie zgrywa. Tylko teraz nie wiem jak to jest przy pełnym komplecie. Jak jest mieszany czyli coś z sedana coś z sw to wychodzą szpary.
Przede wszystkim w berlinach były 2 rodzaje siedzeń z tyłu. Opcja ze składaniem oparcia i bez. Wersja ze składaniem teoretycznie pasuje do SW ale nie jest to bez różnic. Dla mnie za dużo niedoróbek wtedy powstaje. Jeśli ktoś nie jest estetą to może montować
Przede wszystkim w berlinach były 2 rodzaje siedzeń z tyłu. Opcja ze składaniem oparcia i bez. Wersja ze składaniem teoretycznie pasuje do SW ale nie jest to bez różnic. Dla mnie za dużo niedoróbek wtedy powstaje. Jeśli ktoś nie jest estetą to może montować
Zarejestruj się i korzystaj z forum bez rozpraszających banerów reklamowych.
Jako zalogowany użytkownik zyskujesz wygodniejszy dostęp do treści, możliwość komentowania, korzystania z prywatnych wiadomości i pełne wsparcie społeczności.
Nie zajmuje to długo, a różnica w komforcie przeglądania naprawdę robi wrażenie! 💡🎉
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasować treści do Twoich potrzeb. Cookies pozwalają też pozostać zalogowanym, jeśli zdecydujesz się zarejestrować.
Kontynuując przeglądanie tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.