• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

[159] taka tam tylko 159tka ;)

dzekii1

Nowy
Auto
Alfa Romeo 159 1.9 JTDM 150KM
1.9 16V 150KM / obecnie na 175KM. 2007r. ciekawe wyposażenie (długo by wymieniać jak to w alfinkach hehe ale ma nawet doświetlanie zakrętów wiec wyposażenie wystarczające), nawet zadbana.....mi się podoba, coś tam jedzie, coś tam pali(czasami nie mało) jakoś tam wygląda.... nie zamienił bym na żadne inne heheee <3

Załączniki

• alfa plener.jpg
    alfa plener.jpg
    124.9 KB · Wyświetleń: 0
  • most7.jpg
    most7.jpg
    148.1 KB · Wyświetleń: 0
  • alfa 4dzien7.jpg
    alfa 4dzien7.jpg
    119.9 KB · Wyświetleń: 0
  • czerwiec 3.jpg
    czerwiec 3.jpg
    202.7 KB · Wyświetleń: 0
  • most11.jpg
    most11.jpg
    90.2 KB · Wyświetleń: 0
  • salon2.jpg
    salon2.jpg
    90.1 KB · Wyświetleń: 0
  • alfa swieta55.jpg
    alfa swieta55.jpg
    190.7 KB · Wyświetleń: 0
Elegancka. Sam modziłeś?

Kolego, jak sie te felgi nazywają?

Wysłane z mojego F3211 przy użyciu Tapatalka

dzięki.... no właśnie nie ... szukałem już dopieszczonego mocniejszego doposażonego gotowca ( nie ze leniuch jestem ale miałem 147 i tam modziłem sam a tu już chciałem na gotowo ) ale ale :P ale wszystko tak i to co chciałem ma i mi się podoba teraz tylko pieścić dbać i na czas porządkować :)

- - - Updated - - -

powiem Ci ze Ci nie powiem jak się nazywają, wiem tyle ze to 19' oryginalne AR z Ti, ale czy posiadają jakąś nazwę to nie mam zielonego pojęcia

To felgi z pakietu Ti.

Fajnie zrobiona :)
Ringi felgi i relingi ,zajeb!ście

Wysłane z mojego LG-H440n przy użyciu Tapatalka

alfaaaa.jpg uwielbiam taka pogodę chociaż można cyknąć czasem spontaniczne ciekawe ujęcie alfince alfaaaa.jpg

Cacko, ja akurat w kwestii ingerencji w reflektory jestem nieco leniwy, bo niby instruktarzy jest cała masa, ale sam wolałbym tego nie robić na swoich reflektorach 1 raz, więc już chciałem się odzywać, bo jestem z ZG :) W dwóch Alfach już grzebnąłbym w reflektorach, a w 159 zamontował owe ringi.

dzieki....... pochwal sie swoim cackiem....... ja na szczescie kupiłem juz z tymi lampami...bo nie wiem czy tez bym sie sam nie bal podejmowac tej zabawy....udało sie juz kupic gotowca. efekt fajny, robi wrazenie i ciekawie działaja.....świeca za dnia i sa polączone z czujnikiem zmierzchu i gasna same calkiem... wieczorem i załaczaja sie mijania na soczewce a ringi juz sie nie palą, są typowe do jazdy dziennej....nie swieca sie razm z soczewka mijania, i mi sie to podoba, bo z soczewką swiecąc moglo by juz byc zabardzo "nasr.." a tak albo to albo to ......ale warto zlecic to nawet jakiemus fachowcowi co by to ogarnał....

ja jestem zadowolony z wyników w szczegolności z momentu (Nm) ....hamownia3.jpghamownia.jpghamownia 22.jpg

lusterko.jpgzaciski.jpg małe rzeczy a też cieszą na aucie..... pierdołki a dużo wnoszą do całości wizualnej

no i po wakacjach hee.... Alfinka zdecydowała się pozwiedzać piękne Polskie Tatry... pękło około 1300kilometrów i odpukać bez niespodzianek...co potwierdza ze to dobre autka... zak mix mix.jpg zak1.jpg zak8.jpg

weselnie...srebrne nie łatwo wystroić,ale miało być skromnie i delikatnie i nie było tragedii... przecież nie tylko VW BMW czy MERCE mogą wozić młodych hehe wesele2.jpg wesele3.jpg wesele.jpg wesele5555.jpg

Do wszelkich przeróbek w Alfach podchodzę raczej sceptycznie, ale te Twoje ringi wyglądają całkiem spoko ;)
Ogólnie Bella też bardzo mi się podoba.

Szerokości!

no i teraz czuje sie w 100% usatysfakcjonowany siedząc za ierownicą 159tki....tego mi brakowało.... podziękowanai dla kolegi z forum za super korzystna transakcję! mi sie podobuje taka zmiana :) było ładnie jest pieknie :) licznik 3.jpg licznik7.jpg licznik 2.jpg licznik 6.jpg licznik 4.jpg

Ostatnia edycja:
Bomba! Też mi przedliftowe podświetlenie nie pasuje.

tzn też są ładne ale jednak po zmianie na nowe to już magia... polecam każdemu kto się zastanawia nad zmianą...WARTO <3

I licznik cofniety przy okazji [emoji48]

Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka

Amortyzatory
Powrót