Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Bardzo dobrze.U mnie też występuje szarpanie i zdiagnozowałem że to na pewno przepływomierz, bo z odpiętym jest idealnie.
Są dedykowane specyfiki do czyszczenia, ale ich skuteczność jest wątpliwa.Gdyby jednak okazało się, że przepływka, to wracając do mojego pytania wymiana, czy czyszczenie ?
Mam dojazd od alfy. PwKolego IamICEman, z reklamy w poście widzę, że sprzedajesz felgi i opony. Aktualnie poszukuje zapasu do 159, czy masz może coś na stanie? Może być dojazdówka jak i pełen wymiar.
no a ile niby doladowanie ma pokazywac na wolnych obrotach jak nie 0?Witam wszystkich
Proszę o pomoc chodzi o to że gdy jade na obojętnie jakim biegu i trzymam obroty na 3000 lub wiecej to gdy zatrzymam się oboty pokazują prawie 1000 i czujnik od ciśnienia doładowania jest nad 0. Dodam że spod maski unosi się lekki dymek i czuć spalenizną .
a to sorki, jakoś czytając na małym ekraniku komórki odczytałem 'na 0' i zdziwiłem sie o co chodziKolega napisał, że czujnik od ciśnienia doładowania ma nad 0. Może pad właśnie czujnik?