Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Poszukaj, są odpowiednie środki do czyszczenia przepływomierzy. Za kilkanaście PLNów nawet na allegro. Albo alkohol izopropylowy (izopropanol), można kupić w sklepie z elektroniką.Może przepływke wsadze do benzyny ekstrakcyjnej powinno pomóc
przepływomierz....odepnijcie kostkę przepływomierza i sprawdźcie czy dalej szarpie....jeśli ustanie to trzeba po prostu wymienić przepływkę
Podpiąc kompaHej! Właśnie dzisiaj tak zrobiłem i powiem szczerze że szarpnięcia ustąpiły i tak jakby lepiej się zbierała. Po wyciągnięciu wtyczki żadnego błędu nie miałem nawet podczas jazdy ale jak zrobiłem postój na parę godzin i po ponownym odpaleniu auta pojawił się komunikat "have engine checked" więc wyłączyłem auto podpiąłem wtyczkę z powrotem ale komunikat nie zniknął. Wie ktoś może co zrobić żeby ten komunikat już się nie pojawiał bo trochę mnie drażni.