• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

[159] Sygnalizacja Wypalania DPF

173.jpg

To się wyświetla, po naciśnięciu kontynuuj to samo.

Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka

Czy ktoś może potwierdzić teorię, że podczas wypalania DPF komputer włącza odbiorniki w postaci podgrzewanych lusterek i tylnej szyby?

Ja tego nie zauważyłem, aby włączało się podgrzewanie szyby i lusterek. Jedyne co mam podczas wypalania DPF, to wzrost zużycia paliwa do 40-50 l/100km. Wówczas wiem, że wypala. No i wyrzuca bączka....aż siwy dym!

ja próbowałem podpiąć taką lampkę pod podgrzewanie szyby i nie działała.Tylko że to podpiąłem pod bezpiecznik,spróbuje jeszcze pod lusterko,

Amortyzatory
Powrót