• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Świętokrzyski spot Alfaholików

To nie do mnie bo ja nie jestem organizatorem spotow z ARKK ja prowadzę spoty grupy "Świętokrzyscy Alfaholicy" jak chcesz z nimi robić to wbijaj do nich na forum :)

Wiesz co widzę, że razem wybieramy się na rozpoczęcie sezonu do Bałtowa to obgadamy wspólny zlot.

W niedzielę 8 szykuje się w Tarnowie większy spot AR.Jest wątek temu poświęcony.Lecą chłopaki z podkarpacia i małopolski to może też się wybierzecie?Pozdrawiam

:hello: Ja tym razem niestety odpadam. 14 czerwca mam wesele u znajomych. Szkoda trochę ale termin nie ten.
Podobno fajnie było na spocie podkarpackie i małopolskie razem 8 czerwca pod Tarnowem. Była nawet AR 4C.
Pozdrawiam.

Niestety jutro ze Starachowic też chyba nikt nie przyjedzie :( kiepski termin:mad:

Panowie i Panie, jest propozycja zrobienia spota w Kielcach :) są dwa terminy do wybrania :) 7/14 września

Witam,

Ktoś powie mi mniej więcej jak taki spot wygląda? Może zdążę mój nowy nabytek do tego czasu doprowadzić do stanu z którego mógłbym być zadowolony i zajrzę. Tak w ogóle witam wszystkich alfaholików z Kielc i okolic.

Witam,

Ktoś powie mi mniej więcej jak taki spot wygląda? Może zdążę mój nowy nabytek do tego czasu doprowadzić do stanu z którego mógłbym być zadowolony i zajrzę. Tak w ogóle witam wszystkich alfaholików z Kielc i okolic.
spot mniej więcej wygląda tak: spotykamy się często już większość osób się zna ale też przyjeżdżają nowi AH i wdrażają się w naszą grupę :) robimy róże rzeczy zależy na co się zdecydujemy :) ostatnim razem byliśmy na kręglach :) co spot nagrywamy materiał do filmiku :)

Amortyzatory
Powrót