Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Jak dla mnie pasuje 7 i 14 września. Dostosuję się do większości.
na facebook'owej grupie w ankiecie wygrywa 14 wrześniaMnie pasuje bardziej 14, gdyby jednak padło na 7 postaram się być![]()
prawdopodobnie Galeria Echo będziemy czekać ok. godziny na wszystkich i zmieniamy lokalizacjęLokalizacja spota?
spot mniej więcej wygląda tak: spotykamy się często już większość osób się zna ale też przyjeżdżają nowi AH i wdrażają się w naszą grupęWitam,
Ktoś powie mi mniej więcej jak taki spot wygląda? Może zdążę mój nowy nabytek do tego czasu doprowadzić do stanu z którego mógłbym być zadowolony i zajrzę. Tak w ogóle witam wszystkich alfaholików z Kielc i okolic.