• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Świętokrzyski spot Alfaholików

Przeglądam fora podkarpackie, małopolskie i świętokrzyskie i są różne propozycje miejsc spotów. Najbliższy spot jest w Kielcach 6 kwietnia razem z ARKK :confused: czy coś się zmieniło?

nic się nie zmieniło a co do tego spotu z 3 województwami to jest do dogrania, muszę w końcu się za to wziąć

Dzięki. Jak coś to wrzuć link.
Na kolejny spot chyba też zabiorę aparat.
Pozdrawiam.

Panowie i Panie na kiedy planujecie jakiś kolejny zlot?
Może bym dołączył do waszej listy zlotowej i znajomych bym wkręcił.

Coś można pomyśleć. Jestem za. Ostatnio kilkanaście wozów było. Może na kolejnym więcej się pojawi? Wyjechali już chyba z ciepłych garaży ;)

Moja propozycja jest taka jako organizator proponuje 31 maj/1 czerwiec to jest jeden spot w tym miesiącu i kolejny 14/15 czerwca to są moje propozycje jeżeli wiekszości pasuje lub nie to piszcie to się dogadamy :)

Pierwszy termin ok i jest trochę czasu, żeby zorganizować coś ciekawego.

co masz na myśli żeby coś zorganizować?
Zauważyłem, że macie jakąś już ekipę na zloty, spotkania. Moglibyśmy połączyć siły i zorganizować trochę większy zlot wkońcu nie mamy tak daleko do siebie, a moglibyśmy spotkać się np w pół drogi :-) Ja należę do klubu http://www.alfa-radom.neostrada.pl/ i myślałem nad wspólnym zlotem, może połączony z jakimś grillem lub jakieś inne pomysły.

jestem za tylko żeby coś takie większego zorganizować trzeba ogarnąć atrakcje :) jest też w planach spot 4 województw: świętokrzyskie, małopolskie i podkarpackie :) ja mam propozycje na gokarty w Kielcach żeby cały tor wynająć pod nas bądź na paintballa :)

Znaczy mi nie chodzi o tak bardzo dużą imprezę. Bardziej chodzi mi o taki zlot jak zorganizowaliście z Alfa klub Kielce.

Amortyzatory
Powrót