lukas_po
Nowy
- Auto
- AR 159 SW 1.9 JTDm 150KM '07 Carbonio Black
np. ja wolałbym rąbnąć tyłem niż takowe mieć, ale to ja Pzdr
hahaha takiego argumentu nie da się niczym podważyć
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
np. ja wolałbym rąbnąć tyłem niż takowe mieć, ale to ja Pzdr
Dziękuję za subtelne sugestie.
Kombinacje ze światłem nie były po to, żeby robić dziadostwo (bo jak sam napisałem: "wieś tjuning") tylko, żebyśmy WIDZIELI, gdzie cofać. Moja Szanowna Małżonka (instruktor nauki jazdy kat.B od 2008) i skromny Kat (instr. wszystkich kategorii od 1997, licencja na terenowe i egzaminator od 2006r).
Jeśli ktoś lubi "walić tyłem", to faktycznie tego argumentu "nie da się przebić".
P.S. Wcześniej jeździliśmy DU Leganzą.
Poziom wypowiedzi na Polskim Forum Daewoo jest trochę odmienny.
Pozdrawiamy Szanownych Forumowiczów.
Wesołych Świąt.
Skromny...Dziękuję za subtelne sugestie.
Moja Szanowna Małżonka (instruktor nauki jazdy kat.B od 2008) i skromny Kat (instr. wszystkich kategorii od 1997, licencja na terenowe i egzaminator od 2006r).
Witam Szanownych Forumowiczów.
Mam przyciemniane szyby w mojej AR (okazało się, że to wersja Business Progression) i jak cofam w nocy to przy tej jednej "świeczce" do cofania, za przeproszeniem, g... widzę. Zastanawiam się nad wymianą żarówki cofania na mocniejszą LED.
Proszę o podpowiedzi i z góry dziękuję.
Pozdrawiam i Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku.