Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Podsumowując: HID tylko dla świadomego kierowcy (zalet/wad i konsekwencji), droższe żarówki świecą trochę lepiej niż "zwykłe", ale przestrzegam przed wszystkim co ma barwioną bańkę na niebiesko w celu efektu xenon-look - w deszczu nie widać zupełnie nic. Podobnie z żarówkami LED - świecą na 20-30 m a potem ciemność.
Z homologacją?
Jak nie są legalne, to po co je montować?

To jest dobre pytanie po co?Nie ma głupich pytań, są tylko głupie odpowiedzi.
No więc po co?
Kilka razy prosiłem aby ci co mają ledy podali pomiary na 30, 45 m czyli tam gdzie jest to światło najbardziej potrzebne aby było porównanie do dobrej markowej h7.
To jest tylko twoja teoria a ja raczej zadowalam się faktamiNie ma sensu robić testu na 30 m, skoro już przy połowie tego dystansu światła z LED'a jest również o połowę mniej niż z H7
Ja właśnie je kupiłem, czekam na dostawę. Używałeś ich może? Jakieś spostrzeżenia? [emoji6]Po co się nad tym rozwodzić nie lepiej kupić jakieś dobre Philipsy H7 typu np White Vision 4300k?nie kosztują majątku a świecą jak najbardziej spoko.