"Świąteczne" Spotkanie Kraków

• Autor wątku Autor wątku Kosiar
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
showtime napisał:
Kolega penny mi tak szybko uciekl ze nawet nie zdazylem podziekowac za rozgrywke :P

Sorry , że tak szybko uciekłem showtime ale żołądek nie sługa :wink:
Następnym razem się odegrasz i to ja będę dziękował :)
Pozdro

Kosiar napisał:
jak w Częstochowie cały czas wygrywałem to teraz dostałem po dupie i trudno

No właśnie Kosiar , wszyscy żeśmy się zastanawiali co się z Tobą działo? Dobierałeś za mocnych rywali czy biegi nie wchodziły? Ja już nawet wysnułem teorię ,że nie miałeś szczęśliwego Kota Sylwestra na relingu i to dlatego same porażki :wink: :wink: :wink:

Mnie zszokował GoNiuS w 145 1.8 TS - objechał mnie - ale to nic dziwnego , objechał Kosiara a myślałem ,że będzie odwrotnie ale jak na pierwszych trzech biegach był przed 2.5 R6 bimskiego to mnie z leksza szokło ... ofc Bimski na ostatnich metrach wyprzedził ale i tak miałem koparę po kolana :P Brawo GoNiuS - jak na pierwszy zlot całkiem niezły popis - muszę sobie sprawić taki silnik :wink:

I jeszcze pozdro i dzięki za sparing dla kierownika zielonel 146 1.4 TS - chyba Poppss'a - dla mnie był remis bo mimo ,że byłem o maskę z przodu to szliśmy równiuśko :) Pewnie spaliłem na starcie :P

Ale chyba nastepnym razem bede musial włączyc TURBO NOGI :D te Wasze Twin Sparki za szybkie na mojego starego, poczciwego dieselka ;)

piter34 napisał:
Paweł156, czy to nie Ciebie widziałem na światłach w Łagiewnikach wczoraj około godziny 14-tej? Rejestracje chyba ST
zgadza sie :) blachy niestety juz niedługo bedą ST, chyba jeszcze przed Świetami przerejstruje na KR
pozdrawiam :)

Ja Tez Tutaj Chce Podziekowac Wszystkim Którzy Byli Na Zlocie. Ale W Szczególnosci Penny21 Wraz z Cycusem Za To Ze Spotkalismy Sie Raz Na Parkingu (Kamien) I Powiedzieli Mi O Tym Zlocie, O Tej Stronce www.Alfaholicy.net .Chce Podziekowac Tym Których Poznalem I Tym Którzy Sie Poscigali Ze Mna. Bylo Dla Mnie Zaskoczeniem Co Moja Bella Potrafi Tym Bardziej Ze Robilem Samemu Remont Silnika i Widac Ze Nie Najgorzej Poskladalem :)) Rowniez Podziekowania Dla Organizatora Zlotu, Robaka z Piekna 156 i Wszystkich Alfaholikow :). Bylo Naprawde Miło Popatrzec Na Tyle Pieknych Alf.

Mysle Ze Bedzie Wiecej Udanych Zlotow Jak I Wygranych Na 1/4 mili :D

Pozdro. GoNiuŚ :D

Jako ze wczoraj zapomnialem jakos powiedziec kolegom od 145-tek i 146-ek (Gonius, cent) to zapraszam takze do pokazania sie na naszej stronce klubowiczow z Południa Polski. Link w podpisie. ;)

penny wyslalem Ci PW ale nie odpisales :(

Lepiej sie szykujcie na przyszłoroczny zlot (ogólnopolski), bo obiecuję Wam z tego miejsca, że nie będzie już tak łatwo. ;P

penny21 napisał:
Mnie zszokował GoNiuS w 145 1.8 TS - objechał mnie - ale to nic dziwnego , objechał Kosiara a myślałem ,że będzie odwrotnie ale jak na pierwszych trzech biegach był przed 2.5 R6 bimskiego to mnie z leksza szokło ... ofc Bimski na ostatnich metrach wyprzedził ale i tak miałem koparę po kolana :P Brawo GoNiuS - jak na pierwszy zlot całkiem niezły popis - muszę sobie sprawić taki silnik :wink:
Jakby co to mam na sprzedaż 1.8TS :wink: :wink:

BartekL napisał:
penny21 napisał:
Jakby co to mam na sprzedaż 1.8TS :wink: :wink:

Zapamiętam :) Ale jeszcze nie teraz...

Ojj widze ze wszyscy juz ochloneli i sie nikt juz nie odezwie :D

Sluchajcie - poskładałem troszke filmy Goniusia :D i wrzucilem na stronke południa :P można juz watching :P takie 30 sekund :D

Trafilam na temat spotkania, jeszcze w temacie byla rozkminka czy 14 czy 20 grudnia, a tu widze ze juz po ptokach. Niestety 19 dopiero do kraju zawitam wiec spot mnie ominal nieszczesliwie. moze na wiosenny trafie. pozdrawiam

adayena napisał:
Trafilam na temat spotkania, jeszcze w temacie byla rozkminka czy 14 czy 20 grudnia, a tu widze ze juz po ptokach. Niestety 19 dopiero do kraju zawitam wiec spot mnie ominal nieszczesliwie. moze na wiosenny trafie. pozdrawiam
Szkoda, że dopiero teraz się wypowiadasz, bo sama zauważyłaś, jest już trochę po ptokach. :) Na pewno w przyszłym roku będzie jeszcze nie jedna okazja, żeby się pointegrowac. ;)

Ktokolwiek nagrywał któryś z moich przejazdów?:P Jestem ciekaw, jak to to moje brzmi z perspektywy trzeciej osoby. ;)

Dobrze brzmi,lepiej niz moje(bo tylko R5) O ile sie nie myle to chyba cent duzo kamerował,ale narazie nikt nic nie wie zeby gdzies to wrzucał.

No niestety narazie głucho co do filmów centa, a bylo ich troche. Tylko gonius sie postaral i wrzucil ;)

penny21 napisał:
No właśnie Kosiar , wszyscy żeśmy się zastanawiali co się z Tobą działo? Dobierałeś za mocnych rywali czy biegi nie wchodziły? Ja już nawet wysnułem teorię ,że nie miałeś szczęśliwego Kota Sylwestra na relingu i to dlatego same porażki :wink: :wink: :wink:

totalnie nie wiem co z moją AR :| w Częstochowie miotała aż miło każdego odstawiałem a tu mnie nawet 145 1.6 objeżdżało , muszę jechać na kompa i zobaczyć co tam drzemie , chyba przepływomierz padł chodź nie mam pojęcia dlaczego , a kot sylwester poszedł do prania bo już był totalnie uwalony

Amortyzatory
Powrót