"Świąteczne" Spotkanie Kraków

• Autor wątku Autor wątku Kosiar
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
K

Kosiar

Guest
Witam wszystkich
Jak w temacie wcześniej uzgodniliśmy z pewnymi osobami 14.12.2008 będzie rozsądną datą na świąteczne spotkanie klubowe w pięknym mieście zwanym Kraków :wink:
14 grudnia tj. niedziela , spotykamy się na parkingu MULTIKINA jest to niedaleko Aqua-Parku.
godz spotkania myślę iż 12.00 będzie każdemu pasować , proszę być punktualnie bo o 12.01 już nikogo nie będziemy wpuszczać hehe :lol:
każdy niech wpisuję się na listę.
To może ja zacznę...
-Kosiar

Showtime (może z Kiką, a może sam :P ) - jedno jest pewne, nie przyjedziemy Audi :D tylko Niunią :D

To na razie będę najstarszy. ;) Sznycelwagon już się doczekac nie może. :) W zasadzie to mogę się integrowac każdego dnia, kiedy jestem w Krakowie i nie siedzę akurat na uczelni. ;)

Ja również się wstępnie wpisuje ale zaznaczam wstępnie bo u mnie w rodzinie przed świętami to istny sajgon :D No i oczywiście tak jak na ostatnim spocie postaram się zabrać tatę i znajomego. Pozdrawiam

Kosiar
bimski (jak zwykle nie zawiedzie :mrgreen: )
showtime
wojtek7551 (tak 50/50)
Darknes ( jeśli nie będzie mieć szkoły)

Darknes napisał:
ja też będę pod warunkiem że nie będę mieć szkoły

E tam, ja sobie odpuszcze ten jeden dzien. Nic sie nie stanie :) To szkola jest dla nas a nie my dla szkoly :D

Konrado, wyjedz wczesniej :D

wstępnie :P moze znów wspólna sesyja sie trafi :mrgreen: ,pewno adamo wpadnie i Adam$:P

Pozdro

No to widzę że będzie ludzi ;))

Ja, jeśli oczywiście rodzice czegoś nie wymyślą i będe w pobliżu może zajrzę tam do Was koło 12 ^^

Oj nie nie nie w tym temacie nie uzywa sie slowa "moze" tylko "na pewno" :P albo pod przymusem wydusimy obecnosc :D

A za nieobecnosc bana na forum przez miesiac i bedzie ludu :D

Kosiar
bimski (jak zwykle nie zawiedzie :mrgreen: )
showtime
wojtek7551 (tak 50/50)
Darknes ( jeśli nie będzie mieć szkoły)
Zit
robak#21
adamodg
Adam$(bez jego wiedzy :mrgreen: )

Pewnie też wpadne,
zaraz po wstępnym spotkaniu możemy pojechać na lotnisko przy Os. Dywizjonu 303 i w zależności od stanu nawieszchni (opady śniegu), legalnie poszaleć na ręcznym tudzież porobić sobie ładne fotki w fajnej scenerii.

Załączam mapkę owej lokalizacji:
http://img529.imageshack.us/my.php?image=okonq8.jpg

Pozdrawiam

Ja prawdopodobnie bede mial ze sobą praktykującego fotografa wiec fotek moze byc sporo :D kurcze, juz sie nie moge doczekac :D tylko zeby nie bylo mrozow, bo bym chetnie Belle wymył... ale ja mi znow zamki zamarzna :D :roll:

Amortyzatory
Powrót