[159] SW by Bugaj_90

no jest tragedia.Przepraszam za komentarz ale w sumie ma sie Tobie podobac. Powiedz mi jedno jezdzisz pieknym autem czyli wychodzi na to, ze masz dobry gust,a tu nagle robisz cos takiego.Dlaczego?Te kola cale srebrne juz nie pasowaly ale nie chcialo mi sie nic pisac wczesniej.

Wszystkiego dowiecie się w swoim czasie... obiecuje że na dniach koło się zmieni na... inne =P

Biała SW ciemne szyby super się prezentuje, chyba jedyny kolor w którym lepiej się prezentuje od sedana.

Sześć warstw perły i trzy warstwy akrylu... Efekt?

Co do felg............bez komentarza, wykonanie też mnie zastanawia możesz podać nr lakieru i jaki lakier bezbarwny został użyty.

Nr lakieru nie pamietam a bezbarwny był akrylowy z tego co pamietam rano napisze dokładniej...

Moim zdaniem gdyby rotor dać na czarno to by nie było wcale źle. Zrobiłeś kontrowersyjnie to takie komentarze, ale ważne, że Tobie się podoba :)
Do ciemnych lamp też nie jestem za bardzo przekonany.

A co myslicie o małym naciagu i szerokiej stali?

Kup paska i bedzie git, tam mozna naciagac itd a i na forum wieksza aprobata bydzie;)

Wysłane z mojego HTC One

Czyli tylko to co fabryka dala jest dobre a to co custom made to juz be?

Wszystko jest dobre jezeli zrobione ze smakiem:) aby alfina nie stracila uroku...

Wyslano z Noki 3110:)

Jeśli nie będzie ci przeszkadzać jazda na mega glebie to szeroka stal jest super pomysłem no chyba, że air ale to już koszta.

Amortyzatory
Powrót