Suwałki zgłoście się!

Witam

Witam.. Mariusz, Alfa Romeo 146 :)
Jeżeli ktoś mogłby zrzucic zdjecia bede wdzieczny..

No i po pierwszym spotkaniu ;) Mam nadzieje ze następnym razem będzie Nas więcej.A to kilka fotek ze spotkania

foto1fd.jpg

foto2uam.jpg

foto3hd.jpg

Witamy :) Masz może takie same alufelgi jak ja ? Bo kojarzę taką alfę.

Dobra widzę avatar :D Stałeś może dziś niedaleko shella ?

Ostatnia edycja:
To nie ja :( moje aluski(te ze zdj) leza jak narazie w garazu, alfe kupilem tydzien temu i jak narazie stoji na stalowych ale mam kołpaki podobne do alu, tylko wiecej kółek maja :P

---------- Post dodany o godzinie 17:19 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 17:17 ----------

Stałem dzisiaj pod shellem bo tam tankowalem ^^

korzystajac z okazji ze jestem przy kompie to zapytam.. Planowalem dzisiaj zabrac sie za wyczyszczenie tapicerek, bo mam je troche upierdzielone. Polecicie moze jakis sprawdzony srodek?co myslicie o vanishu?

Trix - ja do usunięcia drobnych zabrudzeń używam pianki PLAKa.
Koledzy jak udał się wam spocik ?

panowie nie przesyłam każdemu z obecnych w dniu wczorajszym link do strony ze zdjęciami, nie wymazywałem tablic, mam nadzieję że nikomu to nie przeszkadza

---------- Post dodany o godzinie 20:42 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 20:40 ----------

do czyszcenia tapicerki zwykły cif też jest skuteczny

Można było by znów jakiś spot zorganizować, aby więcej alf było ;) Zarejestrujcie się też na forum.pkar.pl . Można by kiedyś spotkać się z chłopakami z Białegostoku i okolic.

Możecie w sumie podać jakieś konkretne dni, kiedy mógłby być 2 spocik. Mi to obojętne kiedy, byle nie przed 16 :)

Ja tez chetnie wpadne i postaram sie zwerbowac kolege ktory tak jak ja nie dawno zakupil 156'tke ;)

świetnie widać że nastepnym razem będzie nas więcej :)

---------- Post dodany o godzinie 08:56 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 08:49 ----------

Jęśli chodzi o II SPOT W SUWAŁKACH to :agree: napewno będzie skoro chętni są. Też napewno się pisze trzeba tworzyć tradycje naszej marki w tym mieście.:driver:

osobiście to wolał bym jakis dzień w srodku tygodnia, nie koniecznie piątek, sobota, niedziela bo to dni piwne :marchmellow:

Amortyzatory
Powrót