• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Suwałki zgłoście się!

Szypul bo to inaczej trzeba. Jak pytasz czy taki termin pasuje czy godzina dobra to takie nie zdecydowane. Musisz powiedzieć że w poniedziałek tak czy inaczej będziesz o 19 i tyle. A kto chce się przyłączyć to się przyłaczy. W kazdym bąź razie w poniedziałek o 19 na parkingu przy zalewie będe :jester:

To jak ktoś nie wie gdzie, to jest ten parking gdzie teraz znajduje się giełda.
Tam obok wejścia na stadion. Więc poniedziałek 19 postarajcie się być. Kto będzie na pewno niech napisze.

Ponawiam, spot odbędzie się jutro (19.04) na parkingu niedaleko zalewu, tam gdzie odbywa się teraz giełda samochodowa :)

Ostatnia edycja:
Nie wiadomo ilu nas będzie, a Ty bierzesz tego swojego kumpla, co pisałeś wcześniej ?

Było nas tylko 3. Chłopaki ogarniać się tam jakoś i bądźcie aktywni na forum. :P

A może wpadniemy grupką alf na otwarcie sezonu motorowego u nas w Suwałkach w tą sobotę (24.04) ? <-- tak chyba teraz dobra data :D

Panowie wiecie może gdzie mi w Suwałkach wymienia rozrząd w mojej 156 1.8 TS? Pytałem chyba w 6 miejscach i nikt nie ma blokad do tego silnika :(

W ASO zrobią na pewno ale koszty ;) Jest u nas kilku dobrych mechaników którzy powinni to zrobić. Zobacz np u Karasia na 23 Października lub Kimszala na Świerkowej

Amortyzatory
Powrót