Stelvio nero edizione 2018 - rozkodowanie VIN

jinjet

Nowy
Auto
159 SW 1,9 jtdm
Witam, po 3 latach nieobecności znowu stałem się posiadaczem samochodu o najgłębszej duszy czyli Alfy - tym razem Stelvio. Autko jest jeszcze w Californi i bardzo chciałbym wiedzieć co jest na pokładzie, bardzo zależy mi na grzaniu foteli i kierownicy bo przecież "taki mamy klimat" Prosze o pomoc osoby które maja możliwość rozszyfrowania specyfikacji.

ZASFAKNN4J7C21236

Załączniki

• 1a01747a-8489-4541-bcea-660c19f6cde1.JPG
    1a01747a-8489-4541-bcea-660c19f6cde1.JPG
    42.5 KB · Wyświetleń: 59
  • eaf94b5b-3893-49f0-b8aa-eb43e2eaf472.JPG
    eaf94b5b-3893-49f0-b8aa-eb43e2eaf472.JPG
    43.7 KB · Wyświetleń: 40
Cholera kolejny złom zamiast na szrot trafi na drogi pięknego kraju nad Wisłą... Masarka...

Przód już czeka w Polsce. Skoro to i tak będzie ulep to grzanie możesz dołożyć przy okazji.

Cholera kolejny złom zamiast na szrot trafi na drogi pięknego kraju nad Wisłą... Masarka...

kolego nie rozpędzaj się i nie oceniaj poza tym nie pytałem tu o opinię zwoleników aut kolizyjnych czy nie tylko o rozkodowanie Vinu!

Proszę o pomoc ludzi który mają mniej jadu. Dziękuję

- - - Updated - - -

Wiecie co trochę nie chce mi się wdawać w polemikę bo z taką krótkowzrocznością trudno dyskutować i szkoda że tylu tu znawców z znikomą wiedzą ale rozumiem że zawiść i jad jak to "kolega" wcześniej określił "z pięknego kraju nad Wisłą" bierze górę. Dla Waszego spokoju experci i w trosce o wasz dobry sen umieszczę zdjęcie przodu. Licze tylko na to że jak stukniecie w jakiś słupek albo murek to oddacie swoje alfy na złom. Miejcie honor! nie dopuście do poruszania się złomów po naszych idealnych drogach.

p.s to pomoże ktoś sensowny z tym Vinem?0ca0f84f-5000-483a-9d78-819d39ec7303.JPG

ok - już widzę że mam fotele z najwyższego pakietu z pełną regulacją i grzaniem więc największa zagadka rozwiązana.

Ostatnia edycja:
Nie wygląda to na mocną rozwałkę. Poduszki całe? Na zdjęciu wygląda jakby były całe.. Z niespodzianek które mogą cię spotkać to koniecznie sprawdź porządnie geometrie. Auto mogło dostać w koło i że tak powiem zawieszenie przód prawy mógł trafić szlag.

Koledzy nie róbmy z lekkich wypadkowych aut "ulepów", serio.

Za długa ta belka pochłaniająca z przodu nie jest, pierwsze lepsze uderzenie w okolicy koła i może być nieciekawie.
Wszystko pewno przez to, że krótki zwis w przodu (ze względu na rozkład masy 50/50) nie robi tam miejsca.

Rzeczywiście bez tragedii, ale ze wstawionych zdjęć tyłu wyglądało jakby rzeczywiście nie było całego przodu.

Felga aluminiowa teoretycznie po jakimkolwiek wypadku/mocnym uderzeniu jest jak to mój profesor mawiał kołem podwyższonego ryzyka i jest do kosza z uwagi na to co zachodzi w strukturze materiału, ale wiadomo jak to jest.

Uszkodzenie raczej niewielkie, mogły dostać sanki i będziesz musiał wymienić. Siedzenia grzane i kierownice powinna mieć - w CA różnie bywa czasami nie mają. Ból dla niektórych jest straszny jak muszą płacić raty leasingu lub rat wynajmu. Ty kupujesz często lepiej wyposażony samochód za 60 % nominalnej wartości za gotówkę którą masz.

Nie przesadzaj z tym 60%- ten egzemplarz poszedł za ponad 18 tys dolców wiec jak doliczysz koszty transportu z CA do NJ i potem do Pl, opłaty portowe, aukcyjne, opłaty celno-skarbowe to może się okazać że wcale to taka okazja nie jest. a jeszcze trzeba naprawić. Po fotach które były na aukcji sprawdziłbym tez lewe tylne koło - tam tez się coś działo chyba że to takie foto wyszło.
Jest jeszcze jedna kwestia czy ktoś nie podpicował tego samochodu do sprzedania - w ciągu 3 ostatnich tygodni o mały włos 2 razy nie wtopiłbym kasy.
niestety na copart i na iaai już dotarli Janusze biznesu.
ps o ile ja sprawdzałem ten samochód fotele powinny być grzane

na Otomoto był wystawiony za 105 tyś z opłatami i transportem.

na Otomoto był wystawiony za 105 tyś z opłatami i transportem.[/QUOT]

to ogłoszenie to wabik formy sprowadzającej był nie znając ceny zakupu, jako że auto jest bardziej po kolizyjne niż powypadkowe cena nie była za niska ale i tak taniej niż taka wersją w Polsce, dużo taniej :)

A proszę bardzo wlepka FCA US

na emila moge przesłać pdf

Załączniki

• ZASFAKNN4J7C21236.jpg
    ZASFAKNN4J7C21236.jpg
    153.1 KB · Wyświetleń: 26
Amortyzatory
Powrót