[Stelvio] Stelvio first edition

janek

Użytkownik
Auto
było: 147, Giulietta, Giulia, Spider '85 jest Tonale '24 / Ducati Multistrada V2S '25
Można już zamawiać. Poziom wyposażenia podobny do tego z Giulii Veloce. Nie podają jeszcze cennika na stronie.

http://www.alfaromeo.pl/stelvio/first-edition

Enviado do meu iPhone usando o Tapatalk

Cena pewnie dopiero na zapytanie. Budują wrażenie niedostępności.

mareksz159 z X3 nieaktualne te wymiary.W styczniu zaprzestali produkcji obecnej generacji.Za niedlugo bedzie juz nowa X3.Natomiast od jakiegos czasu jest juz bezposredni konkurent BMW-mercedes GLC(zaraz premiera GLC 63AMG)i tam wymiary sa wszedzie podobne +- 3cm (nieduze Suvy)

Wersja Launch edition bedzie ograniczona na Polske do 2 szt na dealera.

Ja nie będę ukrywał, że mnie się nogi ugięły od ceny. 240 tys za takie auto?
Gratuluję samopoczucia.

To jest dobra cena za full wersje. Alfa ma teraz leasing 1,1% przy opcji dużego wykupu. To około 2500 miesięcznie czyli bardzo konkurencyjnie w tej klasie.

Ja nie będę ukrywał, że mnie się nogi ugięły od ceny. 240 tys za takie auto?
Gratuluję samopoczucia.

Tanio nie jest i nie miało być . Zajrzyj do cennika konkurenta od Jaguara , tam za takie pieniądze dostaniesz słabiej wyposażone 180 KM . Za te pieniądze dostaniesz także opatrzonego, gołego i słabszego Macana 252 KM , ale jest to Porsche jakby nie było , także niech klienci głosują portfelami .

To jest dobra cena za full wersje. Alfa ma teraz leasing 1,1% przy opcji dużego wykupu. To około 2500 miesięcznie czyli bardzo konkurencyjnie w tej klasie.

Nie jest tak różowo z tym leasingiem to jest 1,11% netto, ceny brutto + obowiązkowe ubezpieczenie GAP i na ofercie mam ratę 1,45423% a to spooro więcej:(
Wczoraj dostałem zachęcającego maila, dzis wyliczona ofertę i juz mi sie nie podoba

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Nie jest tak różowo z tym leasingiem to jest 1,11% netto, ceny brutto + obowiązkowe ubezpieczenie GAP i na ofercie mam ratę 1,45423% a to spooro więcej:(
Wczoraj dostałem zachęcającego maila, dzis wyliczona ofertę i juz mi sie nie podoba
Skoro dostałeś już wyliczoną ofertę, to możesz napisać coś więcej? Chociaż w skrócie ile ten interes z leasingiem będzie kosztował więcej po podliczeniu wszystkich dodatkowych kosztów, no ile na ile lat leasing i jaka wpłata początkowa.

Skoro dostałeś już wyliczoną ofertę, to możesz napisać coś więcej? Chociaż w skrócie ile ten interes z leasingiem będzie kosztował więcej po podliczeniu wszystkich dodatkowych kosztów, no ile na ile lat leasing i jaka wpłata początkowa.

No nie ten wątek bo dostałem na giulie ale w skrócie
Auto 187000 brutto
Wpłata 15% 28194
35x2733
Wykup gwar za 45% po 3 latach (84582)
Ubezpieczenie 1zl na 3 lata, w ratach jest GAP
Limit przebiegu 90000

Ale warunki na Stelvio pewnie będą identycznie, więc dobrze wiedzieć. Dzięki!

Ale warunki na Stelvio pewnie będą identycznie, więc dobrze wiedzieć. Dzięki!

Można jeszcze próbować negocjować. Przesłałem im konkurencyjna ofertę i się poprawili

No nie ten wątek bo dostałem na giulie ale w skrócie
Auto 187000 brutto
Wpłata 15% 28194
35x2733
Wykup gwar za 45% po 3 latach (84582)
Ubezpieczenie 1zl na 3 lata, w ratach jest GAP
Limit przebiegu 90000

W mojej opinii GAP (ALE FAKTUROWY) jest najważniejszym punktem umowy leasingowej. Nie ma znaczenia, że oczka wzrosną nieznacznie. Bierzesz fakturowy i śpisz spokojnie do końca leasingu. Nie ma lepszego ubezpieczenia auta.

Amortyzatory
Powrót