• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Stargard zyjecie ?!

no z moją obecnością w domku jest różnie, ale jak będzie jakieś aktualne info o spotach i będę akurat na miejscu tu jak najbardziej jestem chętny :D

nie dowiemy się póki nie spróbujesz [tj. nie dołączysz do grupy :P ] :D , poza tym kiedy spocik w takim razie :D ?

Z ciekawości czy to Ty czasem parkujesz na przedwiośnie?
Uderz w stół a Turbodremer się odezwie :)
Pozdrawiam

---------- Post added at 19:54 ---------- Previous post was at 19:52 ----------

nie dowiemy się póki nie spróbujesz [tj. nie dołączysz do grupy :P ] :D , poza tym kiedy spocik w takim razie :D ?
Miałem na myśli spoty zachodniopomorskie a to musiz śledzić w temacie "spotkać się warto".

hehe. bo tak mnie trapi kto parkuję na klubowych ramkach pod moimi oknami:P.
Również pozdrawiam:)
no teraz też na parkingu stoi, mieszkam pod 27 :D
A to Ty kolego jesteś właścicielem tych dwóch po drugiej stronie? Bo te ramki też mnie po oczach biją ;)

stabipl - temat znam :P ale zawsze łatwiej bliżej minispota zrobić ;)

W tej chwii jestem właścicielem 166, a ta 156 to była moja poprzednia Alfa, która została w rodzinie:). Spota w Stargardzie można zrobić w przerwie pomiędzy świętami a sylwestrem. Wtedy będzie też kolega Stabi:)

no i sie spoznilem mialem zaproponowac cos mini na lotnisku zeby poszalec na sniegu ale sniegu juz brak ;)

Amortyzatory
Powrót