J.A.N
Nowy
- Auto
- Alfa Romeo156 1.9 JTD 8V 115 KM 2003
Witam w mojej okolicy otwarli stację LUKOIL mają całkiem przyzwoite ceny więc chciał bym poznać opinie na temat paliwa jakie tam leją
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Przyłączam się do tej opinii.fiergloo napisał:ja pozytywne.
Tomas napisał:Nie jestem jasnowidzem ale coś mnie jątrzy że łukoil może zrobić w polsce dobry biznes . Może być nawet słuszną konkurencją dla Orlenu który swoje macki ma nawet w niemczech .
Tomas napisał:Nie jestem jasnowidzem ale coś mnie jątrzy że łukoil może zrobić w polsce dobry biznes . Może być nawet słuszną konkurencją dla Orlenu który swoje macki ma nawet w niemczech .
a co tak drogo ? u nas wczoraj 95 po 3.60 :mrgreen:Damian napisał:Ostatnio PB 95 tankowałem za 3.72 zł/l :mrgreen:
:shock: nie wierze :shock: wygląda na to że wszedzie jest taniej niż w Lublinie :?Kosiar napisał:ja wczoraj na STATOIL lałem 95 za 3,54
adamodg napisał:Damian napisał/a:
Ostatnio PB 95 tankowałem za 3.72 zł/l :mrgreen:
a co tak drogo ? u nas wczoraj 95 po 3.60 :mrgreen:
no poważniezawigrze napisał:nie wierze :shock: wygląda na to że wszedzie jest taniej niż w Lublinie :?
fr33 napisał:LUKOIL ma tą samą benzyne i gaz co stacje BP więc nie wiem w czym problem ..