Stacja LUKOIL

J.A.N

Nowy
Auto
Alfa Romeo156 1.9 JTD 8V 115 KM 2003
Witam w mojej okolicy otwarli stację LUKOIL mają całkiem przyzwoite ceny więc chciał bym poznać opinie na temat paliwa jakie tam leją

Kolega Kosiar miał złe doświadczenia z Łukoilem, znowuż ja pozytywne.

Nie jestem jasnowidzem ale coś mnie jątrzy że łukoil może zrobić w polsce dobry biznes . Może być nawet słuszną konkurencją dla Orlenu który swoje macki ma nawet w niemczech .

Tomas napisał:
Nie jestem jasnowidzem ale coś mnie jątrzy że łukoil może zrobić w polsce dobry biznes . Może być nawet słuszną konkurencją dla Orlenu który swoje macki ma nawet w niemczech .

Z tego co wiem to sa 4 chyba Orleny w Niemcowni. Jeden po Berlinem napewno a reszta to nie wiadomo gdzie. Ale to nie taki polski orlen. Wszystko w nim jak na kazdej niemieckiej stacji no i nie ma punktów vitay ;)

ja tam zalewałem nie raz i alfę i poczciwego poldzia na dawnym JET , teraz lukoil dokładnie na tym samym co Kosiar i złego słowa nie powiem a za podtlenek azotu do poldzia to nawet bardzo pochwalę ( najwięcej km robiłem na gaziku z JET-a )

Tomas napisał:

Racja racja, w polsce są już od kilku lat, przejęli wszystkie stacje Jeta.

I rzeczywiście gaz mają dobry, nawet na małych wiejskich stacjach jest bardzo dobrej jakości.

ja zalałem i silnik się dławił itd , mechanik mnie pytał czy tankowałem paliwo bo jak spuszczali z baku to nawet nie śmierdziało paliwem

Także nie mam złuch doświadczeń z tym paliwe.

Ostatnio PB 95 tankowałem za 3.72 zł/l :mrgreen:

Ja także tankuje za Lukoil i nigdy nie miałem żadnych problemów. Ja tylko nie tankuje na Statoil.

Nie mam złych doświadczeń związanych z ich paliwem, ale jeśli mam wybierac między lukoilem a shellem, gdy różnica w 95 wynosi całe 3 grosze, to nie zastanawiam się. ;) I leję vpowera 95. :D

Też czasem tankuję na Lukoil. Złego słowa nie powiem. Pailwo ok a do tego rożnica w cenie spora. Nawet Tesco i Neste są droższe.

LUKOIL ma tą samą benzyne i gaz co stacje BP więc nie wiem w czym problem ..

adamodg napisał:
Damian napisał/a:

Ostatnio PB 95 tankowałem za 3.72 zł/l :mrgreen:

a co tak drogo ? u nas wczoraj 95 po 3.60 :mrgreen:

Bo wiesz Lublin to tak bogaty rejon Polski ze wszystko mamy droższe :twisted:

A juz myslalem ze naprawde mamy tanio... :(

Amortyzatory
Powrót