Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
A ja zapytam, nie wiem czy jest sens takiej operacji i jakby sie to mialo do efektów akustycznych, wywalic gpf wstawic dp przy stockowym koncowym?
Czy ktoś z forumowiczów usunął środkowy tłumik w celu zwiększenia doznać akustycznych Giulii?
To tylko wycięcie kata. Wymiana środkowego lekko podglosni tylko.Tłumik końcowy wymieniony na ulter z klapami, ale niestety to jeszcze nie jest to co mogłoby być. Fajnie gdyby brzmiał tak
https://youtu.be/3bLc4EnBOSk
Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka
No to się pojawi po wywaleniu środkowegoNo też się zastanawiam czy to ma sens... aczkolwiek to strzelanie przy zmianie biegu to bajka, nie taka jak quadrifoglio, ale zawsze coś
Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka
Wywalenie środkowego da pierdy przy zmianie.hmmm mowisz ze po wymianie srodkowego z rezonatorem na rure przelot pojawi sie strzelanie czy miales na mysli zmiane kata na sportowy ?bo sie zgubilem [emoji14]
u mnie ostatnio wymienili kata na gwarancji i o dziwo back box Ragi zaczal ladniej gadac (nie wiem czemu) brzmi juz prawie tak jakbym chcial, moze jeszcze o ton za cicho ale fajnie gdyby troche tez strzelal przy zmianie biegu