N
Numis
Guest
Twoja Alfa jest chyba niższa niż seria?
Wydaje mi się że taki sport-pack był, tj. niższe zawieszenie+ felgi które masz...
Wydaje mi się że taki sport-pack był, tj. niższe zawieszenie+ felgi które masz...
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Numis napisał:Też kiedyś nad tym myślałem, mój ojciec ma 156, jest niższa od serii i ma takie felgi jak Ty... Znalazłem kiedyś fakturę zakupu tego auta, w wyposażeniu dodatkowym był "sport pack"... I wydaje mi się, że to właśnie jest to![]()
alces1 napisał:W skład sportpacka wchodziły m.in. sprężyny obniżające samochód o około 20mm, są to sprężyny firmy Eibach (Obejrzyj je - powinny być czarne i sygnowane przez Eibacha). Zawierał również listwy progowe, ale bez takich przetłoczeń jakie ma kolega na zdjęciach.
alces1 napisał:Numis napisał:Też kiedyś nad tym myślałem, mój ojciec ma 156, jest niższa od serii i ma takie felgi jak Ty... Znalazłem kiedyś fakturę zakupu tego auta, w wyposażeniu dodatkowym był "sport pack"... I wydaje mi się, że to właśnie jest to![]()
W skład sportpacka wchodziły m.in. sprężyny obniżające samochód o około 20mm, są to sprężyny firmy Eibach (Obejrzyj je - powinny być czarne i sygnowane przez Eibacha). Zawierał również listwy progowe, ale bez takich przetłoczeń jakie ma kolega na zdjęciach.
przydały by się jeszcze większe kółeczka![]()