Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
napisałem mu 2 posty wyżej jak ma zrobić nawet jeśli nie ma czujników. oczywiście jeśli ma USA przód to i przednie się wyłączą (i dobrze).oczywiście legalnosć bez czujników (i lamp EU), wiadomo że dalej do kitu.tylne US obrysowki nie udasia wylaczyc za pomoca kodowania kiedy so przednie lampy 35W bedzie to Giulia czy Stelvio.
napisałem mu 2 posty wyżej jak ma zrobić nawet jeśli nie ma czujników. oczywiście jeśli ma USA przód to i przednie się wyłączą (i dobrze).oczywiście legalnosć bez czujników (i lamp EU), wiadomo że dalej do kitu.
W moim przypadku lampy EU, spryskiwacze lamp seryjnie. Na razie jeszcze brakuje czujników poziomowania, ale po zimie mam w planach zrobić. Rozumiem, że bez tych czujników rezystory do czujników są wymagane, a gdy dołożę czujniki poziomowania to wystarczy wyłączyć za pomocą kodowania?
tylne US obrysowki nie udasia wylaczyc za pomoca kodowania kiedy so przednie lampy 35W bedzie to Giulia czy Stelvio.
Przód przerabiałem w Auto Gamma Katowice ale mają też oddział Kraków i parę innych.
Na czym polega przeróbka - robią asymetrię, coś jeszcze?
Tak wiem o tym. W Giulii mam lampy UE. Za 2 tyg. będę miał Stelvio MY2021 z US. Przód ma nieruszony, ale lampy i tak wymienię, najprawdopodobniej na ledy(nie będę musiał wymieniać zderzaka i montować spryskiwaczy).Jakby tej lampy nie przerabiali to i tak nie powinna przejść badania technicznego jako ze na kloszu nie ma homologacji EU... wiec szkoda kasy inwestować w przeróbkę, gdy i tak nie będzie lampa legalna
Pytanie odnośnie lamp 25W w Giulii z USA. Jeśli przerobie te lampy wyłączę diodę, usunę obrusówki, dodam asymetrię to dalej będą nielegalne ze względu na brak homologacji? Co w przypadku jakiejść kolizji? Czy ubezpieczyciel może robić problemy z wypłatą odszkodowania?
Tak wiem o tym. W Giulii mam lampy UE. Za 2 tyg. będę miał Stelvio MY2021 z US. Przód ma nieruszony, ale lampy i tak wymienię, najprawdopodobniej na ledy(nie będę musiał wymieniać zderzaka i montować spryskiwaczy).