Sprężyny Jamex??

DaniioDTB

Nowy
Auto
33 boxer dell'orto carbs
Witam szukam namiarów na sklep który ma dostęp do sportowych sprężyn do AR 33 ?? Moze posiada ktoś z was jakis adres,telefon badz tez link?? Byłbym wdzięczny za pomoc:) Nie muszą to być koniecznie Jamexy

dowiadywałem sie u nich,jak tylko będą mieć to mają mi dać znać ale to już dosyć dlugo trwa i poszukuje jakiegos innego sklepu w ktorym moze szybciej dostane sprezyny

gdyby co to ja mam dostep do sprezynek firmy jamex w dost chyba dobrej cenie ale nie pamietam jaka była ostatnio

Strzala_1 napisał:
gdyby co to ja mam dostep do sprezynek firmy jamex w dost chyba dobrej cenie ale nie pamietam jaka była ostatnio

Jeśli możesz to daj jakieś namiary, albo chociaż ile trzeba wydać na te sprężyny ? :)
Robię wymiane amorów to i możed sprężyny wymienię :wink:

AR_33 napisał:
Strzala_1 napisał:

Jeśli możesz to daj jakieś namiary, albo chociaż ile trzeba wydać na te sprężyny ? :)
Robię wymiane amorów to i możed sprężyny wymienię :wink:
oki jutro sie dowiem jaka jest dokładnie cena a sklep jest u mnie w miescie co to posiada

"Strzala_1" dowiedziałeś się coś o tych sprężynach???

Komplet sprężyn Jamexa obniżających o 35 mm 358 zł, 40 mm 352 zł + koszt wysyłki.
Ma ktoś taniej 8)

witam witam troche zalatany byłem ceny jak u kolegi wyzej prawdopodobnie te same zrodło zaopatrzenia:)

AR_33 napisał:
Komplet sprężyn Jamexa obniżających o 35 mm 358 zł, 40 mm 352 zł + koszt wysyłki.
Ma ktoś taniej 8)

A gdzie można zamówić te sprężynki???? Bo ja bym chciał komplecik!!!

A ma ktoś namiar na Jamexy do 164 ki? pisałem do tych z Allegro ale nie można się dogadać. Gadka w stylu :

"czy macie seler?"
odp. "jeśli chodzi o kapustę to nie mamy"
:)

dzisiaj dostałem odpowiedź no i jestem pod wrażeniem - są :)
obniżające o 40mm i 348zł
A teraz pytanie za 100 pt.

> czy w wersji 3.0 QV'90-92 r są takie same sprężyny jak do zwykłej 3.0 (czy pasują) ?
prześledziłem manuala i nie ma podziału jeśli chodzi o sprężyny a jedynie na amorki (zwykłe i te el. BOGE) i wydaje się że są takie same więc... zna ktoś odpowiedź bo chętnie zamówię jak będą mieli na mag.

Jeśli ktoś używa tych Jamex-ów to prosze o opinie jak się sprawują, czy są bardzo twarde i z jakimi amortyzatorami je najlepiej zestroić.
Z góry dzięki za odp.

Amortyzatory
Powrót