Witam szukam namiarów na sklep który ma dostęp do sportowych sprężyn do AR 33 ?? Moze posiada ktoś z was jakis adres,telefon badz tez link?? Byłbym wdzięczny za pomoc
Nie muszą to być koniecznie Jamexy
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Brzoza napisał:Napisz z zapytaniem do nich http://www.allegro.pl/item193747701__jamex_sprezyny_obnizajace_alfa_romeo_156.html posiadają dość szeroki asortyment, może Ci skądś wygrzebią.
Strzala_1 napisał:gdyby co to ja mam dostep do sprezynek firmy jamex w dost chyba dobrej cenie ale nie pamietam jaka była ostatnio
oki jutro sie dowiem jaka jest dokładnie cena a sklep jest u mnie w miescie co to posiadaAR_33 napisał:Strzala_1 napisał:gdyby co to ja mam dostep do sprezynek firmy jamex w dost chyba dobrej cenie ale nie pamietam jaka była ostatnio
Jeśli możesz to daj jakieś namiary, albo chociaż ile trzeba wydać na te sprężyny ?![]()
Robię wymiane amorów to i możed sprężyny wymienię :wink:
lejek20 napisał:"Strzala_1" dowiedziałeś się coś o tych sprężynach???
AR_33 napisał:Komplet sprężyn Jamexa obniżających o 35 mm 358 zł, 40 mm 352 zł + koszt wysyłki.
Ma ktoś taniej 8)