sprzegło to każdy głupi mechanik zrobi.
tak powinno być, ale mi na przykład polecany zakład w mogilanach wymienił sprzęgło tak, że dalej wysoko łapie...
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
sprzegło to każdy głupi mechanik zrobi.
Hej,
a mieliście jakieś doświadczenie z ABC Fokus na 29 Listopada w krakowie?
Witam, proszę o informację na temat sprawdzonego i korzystnego cenowo warsztatu w Krakowie. Chodzi o to żeby nie zdarli na maxaSzykuje mi się niestety, najprawdopodobniej wymiana sprzęgła. Będę wdzięczny za info.
Ul. Witkowicka serwis Wszołek, tam jest chłopak co kupę lat robił w viamocie i zna się na wszelkiej włoszczyźnie. Moją belle zna od A do Z, dosłownie![]()
hahah stały klientw Mogilanach, myślałem że jako stały klient dostanę dobrą cenę za usługę