• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Sprawdzenie VIN

• Autor wątku Autor wątku pawel555
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Witam serdecznie! Będę wdzięczny za sprawdzenie nr VIN.. ZAR94000007005551. Z góry wielkie dzięki! Mam zamiar jechać po auto w sobotę..

Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka

Witam. Proszę o pomoc i sprawdzenie numeru VIN: ZAR93900007254156. Z góry dziękuję za pomoc.

Mogłabym prosić o sprawdzenie VIN ZAR95500001068399.
Im więcej informacji tym lepiej, będę wdzięczna za każdą!

- - - Updated - - -

Ostatni wpis w ASO jest na 40131km

Dzięki wielkie za odpowiedź. To już jakiś krok, jeszcze fajnie by było wiedzieć z jaką datą był ten wpis

Jakby jeszcze komuś wpadły jakieś fajne informację to jestem i czekam

Pozdrawiam

witam prosiłbym o sprawdzenie nr vin ZAR93900007152594
jaki jest rok produkcji bo po szyby sa z 2007

Przypomnijcie mi koledzy, gdzie to można znaleźć za darmo :)
Przypadkiem nie ma jakieś rządowej strony? Bo coś o tym słyszałem ostatnio.

Potrzebuje każdej informacji odnośnie "egzemplarza"
ZAR95500001137132
Z góry wielkie dzięki.
Pozdrawiam

Dzięki
Jesteś w stanie odtworzyć datę?
Kolejne auto do sprzedania z lipną książką serwisową :-(

Ostatnia edycja:
Jeżeli się mylę to mnie popraw. Jeżeli w książce serwisowej są ostatnie wpisy z serwisu AR 115kkm i 127kkm i nie ma po tym śladu, to jak to wytłumaczyć?
Pozdrawiam

Jeżeli się mylę to mnie popraw. Jeżeli w książce serwisowej są ostatnie wpisy z serwisu AR 115kkm i 127kkm i nie ma po tym śladu, to jak to wytłumaczyć?
Pozdrawiam

Jeżeli są to faktycznie pieczątki z ASO należy je weryfikować w wewnętrznej bazie serwisu, który na nich widnieje.

Amortyzatory
Powrót