Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Cześć! Bardzo proszę o sprawdzenie nr VIN: ZAR93900007102247
Dziękuje!
Witam
Mógłbym prosić o rozkodowanie?
ZAR94000007037222
Witam.
Jak w temacie również mam autko do sprawdzenia przed kupnem.ZAR93900007111561 Obecny stan licznika 149tys km.
Czy możecie mi podac adres gdzie w Warszawie moglbym podpiąc kompa i wrzucic na kanał w celu diagnostyki.
Dzwoniłem do Pablogarage ale oni sie tym nie zajmują(tzn.oceną kondycji auta przed kupnem)
Chciałem się wybrac na ogledziny po Świetach a przed Sylwestrem i zarezerwowac gdzies u kogos termin.Najchetniej okolice Wołomina,Zielonki
Witam, czy można prosić o sprawdzenie numeru VIN ZAR93200000258107. Szczególnie pod kątem ostatnich napraw w ASO. Dzięki z góry.
Panowie a coś n temat tego bravo? ZFA19800004277900 będę wdzięczny za każde info.