• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Sprawdzenie VIN

• Autor wątku Autor wątku pawel555
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Cześć! Bardzo proszę o sprawdzenie nr VIN: ZAR93900007102247
Dziękuje!

cześć proszę o sprawdzenie ZAR94000007007989 Giulietta 2010 deklarowane 200K

dzieki!!!

Witam, Poproszę o sprawdzenie VIN - JSAFTL52V00202661

Z góry dziękuję!

Witam
Mógłbym prosić o rozkodowanie?
ZAR94000007037222

Witam, czy można prosić o sprawdzenie numeru VIN ZAR93200000258107. Szczególnie pod kątem ostatnich napraw w ASO. Dzięki z góry.

Witam.
Jak w temacie również mam autko do sprawdzenia przed kupnem.ZAR93900007111561 Obecny stan licznika 149tys km.
Czy możecie mi podac adres gdzie w Warszawie moglbym podpiąc kompa i wrzucic na kanał w celu diagnostyki.
Dzwoniłem do Pablogarage ale oni sie tym nie zajmują(tzn.oceną kondycji auta przed kupnem)
Chciałem się wybrac na ogledziny po Świetach a przed Sylwestrem i zarezerwowac gdzies u kogos termin.Najchetniej okolice Wołomina,Zielonki

Witam.
Jak w temacie również mam autko do sprawdzenia przed kupnem.ZAR93900007111561 Obecny stan licznika 149tys km.
Czy możecie mi podac adres gdzie w Warszawie moglbym podpiąc kompa i wrzucic na kanał w celu diagnostyki.
Dzwoniłem do Pablogarage ale oni sie tym nie zajmują(tzn.oceną kondycji auta przed kupnem)
Chciałem się wybrac na ogledziny po Świetach a przed Sylwestrem i zarezerwowac gdzies u kogos termin.Najchetniej okolice Wołomina,Zielonki

W ASO pusto i skupić się na szkodach (już w sierpniu się ktoś interesował tym autem).

Pusto tzn.brak wpisu nawet z poczatku pierwszych 2,3lat auta?Ponoć to salon Polska.
Gość przesłał mi foto więc nie ukrywa ze auto było po kolizji. Wymienione zostały drzwi do strony kierowcy i tył.A nadklole zaszpachlowano.

Panowie a coś n temat tego bravo? ZFA19800004277900 będę wdzięczny za każde info.

Witam proszę o sprawdzenie VIN , auto podobno bezwypadkowe z przebiegiem 190000 . ZAR93200001396782

Bardzo proszę o sprawdzenie: ZAR93900005017364 . Samochód ma być po lekkiej kolizji z tyłu.

Amortyzatory
Powrót