• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Sprawdzenie VIN

• Autor wątku Autor wątku pawel555
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Jak wyżej - moja pomyłka.

Po sprawdzeniu w autobazie (vin-info) wpisy kończą się w 2007 roku - chyba, że źle czytam ten podstawowy, bezpłatny raport.

Po pierwsze autobaza, ani inne tego typu portalu nie mają dostępu do informacji z ASO, a po drugie to na co się powołujesz to informacje o producencie, a nie konkretnym egzemplarzu.

Po pierwsze autobaza, ani inne tego typu portalu nie mają dostępu do informacji z ASO, a po drugie to na co się powołujesz to informacje o producencie, a nie konkretnym egzemplarzu.

Skoro kolega może odpłatnie sprawdzić to proszę kontakt: 792770507. Ja wybieram się do Rzeszowa w sobotę, jeśli koledzy z forum wydadzą pozytywną opinię o aucie.

Może mi ktoś sprawdzić auto ZAR93600000093117, z góry dzięki!

Witam Panowie, prosiłbym o sprawdzenie ZAR93700003350971, dzięki wielkie!

Witajcie,

Czy ja również mogę prosić o sprawdzenie nru VIN: ZAR936 000 000 85850
Auto: AR 166 2,4 JTD z 2003.
Przyjechało w 2008 z Włoch. Mam obawy, że podawany przebieg tego samochodu nie jest zgodny z oryginałem.
Próbowałem dokopać się do serwisów we Włoszech gdzie mógłby być podany przebieg przy przeglądach ale jak do tej pory nie znalazłem żadnej informacji.

Dziękuję.

Witajcie,

Czy ja również mogę prosić o sprawdzenie nru VIN: ZAR936 000 000 85850
Auto: AR 166 2,4 JTD z 2003.
Przyjechało w 2008 z Włoch. Mam obawy, że podawany przebieg tego samochodu nie jest zgodny z oryginałem.
Próbowałem dokopać się do serwisów we Włoszech gdzie mógłby być podany przebieg przy przeglądach ale jak do tej pory nie znalazłem żadnej informacji.

Dziękuję.

Ostatni wpis w ASO jest na 13372km

Cześć wszystkim :)

Czy również mógłbym prosić o sprawdzenie numeru VIN ?

ZAR93900007035177

Pozdrawiam :)

Elo Holicy.
I tu też moja prośba dziś gablote kupiłem może ktoś rozkodować

ZAR39300007204794

Auto z Belgi w papirach pisze że 100 KW ale po jeździe od razu czuć że zaniżone.
Dziękować !!

Elo Holicy.
I tu też moja prośba dziś gablote kupiłem może ktoś rozkodować

ZAR39300007204794

Auto z Belgi w papirach pisze że 100 KW ale po jeździe od razu czuć że zaniżone.
Dziękować !!

Jak tak jest w kwitach to znaczy, że tyle ma, a ostatni wpis w ASO jest na 12765km

Dzięki KoŁoS.
Z tymi kwitami to nie do końca juz ten wątek przerabiałem z chopami na innym temacie.
Jutro jade na Hamownie to się dowiemy. Joł

Dzięki KoŁoS.
Z tymi kwitami to nie do końca juz ten wątek przerabiałem z chopami na innym temacie.
Jutro jade na Hamownie to się dowiemy. Joł

Samochody z Belgii są dławione pod tamtejsze przepisy podatkowe i nie ma innej opcji, a na hamowni mało aut trzyma w 100% idealnie deklarowaną serię.

Witam

Chciałbym poprosić o sprawdzenie VIN ZAR93900005017557 :) ogulnie chciałbym wiedzieć o tym aucie jak najwięcej
z góry dziękuję za pomoc. :D

Chcialbym prosic o sprawdzenie Vin-u Julki:

ZAR94000007016347

Wg sprzedajacego pelna historia serwisowa, przebieg 130tys.

Rozkodujecie mi Vinka ZAR93900007137921 z góry dziękuje.

Czy to nie jest dziwne, że właściciele serwisuja swoje auta tylko przez 15 20 tys km w ASO? A później co? Rezygnują z gwarancji? Unijne przepisy o gwarancji weszly przecież dopiero niedawno.

Wysłane z mojego GT-I9305 przy użyciu Tapatalka

Czy to nie jest dziwne, że właściciele serwisuja swoje auta tylko przez 15 20 tys km w ASO? A później co? Rezygnują z gwarancji? Unijne przepisy o gwarancji weszly przecież dopiero niedawno.

Wysłane z mojego GT-I9305 przy użyciu Tapatalka

To znaczy, że centralna baza zawiera głównie naprawy gwarancyjne i akcje serwisowe, a tylko czasami przeglądy etc.

Amortyzatory
Powrót