Ostatni wpis w ASO jest na 18017km
I nic więcej nie ma? A wiadomo z jaką datą ten wpis?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Ostatni wpis w ASO jest na 18017km
Witam serdecznie
Bardzo proszę o sprawdzenie VIN ZAR95500001026933 Alfa MiTo.
W raporcie kupionym na autodna nie ma żadnej historii serwisowej, jedyny zarejestrowany przebieg, zdjęcia auta to właśnie te z oferty na otomoto.
Dzięki KoŁoS, pierwszy raz korzystałem z raportu typu DNA, nie wiedziałem czego można się spodziewać.
Jak to jest a autami Fiata, jedni mówią że jest centralna baza i każdy serwis Fiata może sprawdzić przebieg auta zakupionego w każdym zakątku świata (jeżeli był serwisowany w ASO), inni twierdzą że takiej możliwości nie ma?
teraz to choćby nie wiadomo co było to już po ptokach panie...Witam
Tak jak w temacie prosiłbym o odszkodowanie nr. vin ZAR93200001364938. Auto już jakiś czas posiadam, człowiek od którego kupiłem jakimś dziwnym "przypadkiem" nie posiadał żadnej dodatkowej dokumentacji. Choć na co dzień handluje Alfami. Każda informacja miłe widziana.
Z góry dziękuję.
teraz to choćby nie wiadomo co było to już po ptokach panie...
no niestety to tylko prawda i tyle...
Prosiłbym o info na temat tego autka:
zar93900007202605
Dziękuję.
Rafa
Czyli szału nie ma...dziękuję.Ostatni wpis w ASO jest na 4100km
Witam, mam na oku piękną Alfetkę MiTo, bardzo proszę o rozkodowanie VIN, chciałbym jutro podjechać na oględziny, ale jechać 400km tak całkiem w ciemno, hmm
VIN ZAR95500001012028