Spoty Tychy i okolice!

my juz jestesmy na miejscu i czekamy. my to znaczy ja, SocikZero4 i wiwix. c

Dzięki wielkie za spota !

Przepraszam thomas'a83 bo miałem Cię wyprowadzić z Tychów :( i nie wiem gdzie Cię zgubiłem :( byłem przekonany że jedziesz za mną bo miałeś włączone halogeny, ale okazało się że to VW polo :( Wielkie przepraszam! cholernie mi głupio

no panowie tez wielkie dzieki za spota:) trzeba po malu myslec o nastepnym:) moze jeszcze wiecej alfistow sie zjedzie:D pozdro

Ostatnia edycja:
ja również dziękuję za spota
powrót z przygodami :) ale cóż :P ostatnio policja prawie mnie miała :) dziś im się udało :) na szczęście wszystko poszło ok :]

no to ja tez dzieki wszytkim. u nas powrot byl spokojny ale nie wiem czy zauwazylem po drodze wszystkie fotoradary:D :D :D

Piotras i ja również dziękujemy wszystkim za przybycie i miłego spota :D

a co do następnego spota...była propozycja kręgli lub bilardu...można by pomyśleć o tym...jeśli oczywiście byliby chętni...idzie zima i stanie na zimnie będzie coraz bardziej dokuczać więc spot w jakimś ciepłym miejscu z odrobiną zabawy byłby fajną alternatywą :P;)

My również dziękujemy wszystkim za świetną atmosferę i ze dzięki Wam mogliśmy skosztować pieczoną kiełbaskę z grilla pod koniec października :D
mamy nadzieje ze kolejny spot już niebawem ;)

Pozdrawiamy
Martyna i Łukasz

fotki wrzucilem. nie ma ich wiela ale sa. sam nie wiem dlaczego nie pyknołem wiecej zdjatek. ale lepsze te kilka niz nic.

thomas83-albums-spot_tychy_15_10_2009-picture1283-hpim3058.jpg

thomas83-albums-spot_tychy_15_10_2009-picture1281-hpim3062.jpg

reszta w albumie

---------- Post dodany o godzinie 19:42 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 19:40 ----------

Piotras: sprzedaj mi tylnie lampy i załóż moje :D będzie cycuś glancuś ;)

Hejo! Dzięki wielkie za spota. Sporo nas się zjechało, co prawda pogoda nas zaskoczyła i faktycznie, następnym razem zorganizujemy coś w stylu kręgli.. Jestem teraz u dziewuchy, więc fotki dodam ja wrócę z Katowic, bo do kina jedziemy... :D

I staram się nie przeklinać :dirol: (wtajemniczeni bd wiedzieć, o co biega :) )

Pozdrowionka,
GrzesiuŻar

Amortyzatory
Powrót