Spoty Tychy i okolice!

właśnie oglądałem prognozę pogody- jutro ma być ciepło i słonecznie więc pogoda powinna dopisać.
ps. co się robi na takim spocie- nigdy jeszcze nie byłem i nie wiem na co się mam nastawiać? :D

a takie tam różne pierdoły

p.s.
młodzi ( ci co są pierwszy raz ) dają się przejechać każdemu swoim autem :D

witam jestem nowy na forum. mieszkam w pszczynie wiec jesli moge to wpadne sie przywitac(i jak znajde kaufland:PP) bedzie to moj pierwszy spot :) dlugo nieposiedze bo na 18 do roboty ale postaram sie pojawic:) pozdawiam

Witam tu macie normalna mape jak trafic do Tychow na spota pod kauflanda pozdro :),Poza tym tez się pisze na tego Spota :)

Ostatnia edycja:
"Mołodzi" daję sie przejechać, a "starzyki" dają młodym spalić gumę w swoich Bellach :D :jester:

Zapraszamy wszystkich, jak bd pogoda to pocykamy fotki etc., pogadamy, pojeździmy swoimi Bellami. Może przemieścimy się gdzieś na miasto, żeby nas widzieli ładnie.

Kaufland jest w Tychach przy ul. Ks. Tischnera, lub łatwiej trafić kierując się na ulicę Piłsudskiego, jak pokminię za zumi to dam linka z parkingiem :)

http://www.zumi.pl/namapie.html?qt=&loc=Tychy%2C+Tischnera+&Submit=Szukaj

Kaufland jest na tym rogu Tischnera z Piłsudskiego, a hale sportowe i parking są obok, na pewno zauważycie bo parkingi spore :) Patrząc na tą mapkę z zumi to na lewo od skrzyżowania Tischnera z Piłsudskiego! W takim razie do zobaczenia jutro, godzina 16:00 pod halami sportowymi :)

Ostatnia edycja:
SocikZero4- moze sie dogadamy pod mcdonaldem w pszczynie i pojedziemy razem. ja mam z brzeszcz po drodze a we dwojke zawsze lepiej. co ty na to heh??

Wiwix- wydaje mi sie ze lepiej bedzie przy mc' donaldzie. nie trzeba nigdzie zjezdrzac i jest po drodze na tychy. jak sie nie zgadamy do jutra to ja bede tam czekal ok. 15:20. pasi?

Kule ale mom bania :D moga nie otrzezwiec do teg ospota :D:D:D jak by co to piotras beda dzwonic o droga :D jo ino iwem kaj jest MC w tychach :D:D:D:D

Cholera :( . A ja nie niestety będę nie obecny :(
Musze kiblować w szkole jutro :( , ale w sumie i tak by moja AR nie zagościła bo w czwartek podczas spawania podłogi Hajcła mi się buda :( i muszę to teraz jakoś doprowadzić do porządku :(( więcej bajzlu po piachu z gaśnicy :( .

Ale następnym razem będe obecny :)

Amortyzatory
Powrót