• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Spoty na Opolszczyźnie

Cześć, u mnie 2 i 3 maja impreza rodzinna więc odpadam.A i dzięki za spotkanie.

3-go o 19 muszę być w pracy więc troche lipa... Ale z dobrych informacji jest tyle, że Alfa jest po wymianie rozrządu, paru innych pierdołkach i nawet już nie faluje bo miała z tym minimalny problem :cool:

Wstępnie można piątek lub sobota na karty

Panowie jak dla mnie to nie ten weekend z tymi kartami, następny będzie, ok. Oby tylko więcej ludzi jeździło a nie tylko sztuczny tłok robiło :-).

Widzę iż szkoda że zlot na kartach nie zorganizowany heheh bo na bezgokartowy widzę chętnych z opolszczyzny brak :/

Ze wszyscy sie pchaja na karty a na zlota nie :D.Toc zlot raz na rok a karty mozna na codzień ;):D

Może zaproponuję piątek lub sobotę (11-12 maj). Co wy na to? Możemy pójść na te gokarty pod Karolinką lub na halę na Kępskiej. Będą chętni? Ewentualnie wieczorne grillowanie lub opróżnianie antałka.

Widzę, że w ten weekend ciężko będzie zebrać większą grupę. Więc może ktoś ma ochotę wpaść wieczorem w sobotę do Warki? Mogę jutro zarezerwować stolik.

No wątpię żeby udało się zebrać ekipę ne ten weekend. Szczerze mówiąc to ja bym wolał jakieś outdoor party, może z grillem, a nie siedzenie w Warce (głowa po tym lokalu mnie boli :-) na 2 dzień). A zakupił ktoś wogóle te kupony z grupona na te karty?

Czy ktoś z Opola okolic wpisuje się jeszcze na zlot? w czerwcu?

Hej, czy ktoś wybiera się na mecze Euro 2012 w Opolu, do amfiteatru? Jak tak, to zapraszam 8.06.2012 od 16:00. Ja na pewno będę, wiem, że szykują się także inni klubowicze. Będzie wielki telebim, katering, piwko :-) Zatem mini spot w sportowej atmosferze

Amortyzatory
Powrót