• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Spoty na Opolszczyźnie

No qrde że ja nie widziałem tego posta to byśmy się zgadali, no ale nie kibluje przed kompem całe dnie na forum jak inni no i mi umknęło. Pewnie idziesz też we wtorek to się może spotkamy :-).

No qrde że ja nie widziałem tego posta to byśmy się zgadali, no ale nie kibluje przed kompem całe dnie na forum jak inni no i mi umknęło. Pewnie idziesz też we wtorek to się może spotkamy :-).
Jest problem z wejściówkami na strefę, więc we wtorek wybieram się do Warki. Jak ktoś ma ochotę dołączyć - zapraszam :) Stolik jest, może uda się dostawić jakieś krzesełka

Geordie a jak będę miał wejściówki to będziesz chętny? W piątek było zajefajnie, więc ja idę napewno do amfiteatru.

Hej, planujemy jakieś spotkanko w opolskim gronie? Jakieś ognisko?

Czyli musimy jeszcze dograć miejscówkę. Ktoś ma jakąś propozycję? Może udałoby się u Kolasiów na działce?

Działka niestety nie przygotowana na imprezki trzeba najpierw ja naszykować.

Hm, to ktos ma propozycje miejsca? Np na najbliższy piątek ?

Ja odpadam, w piątek uciekam na wakacje.Pozdrawiam

Amortyzatory
Powrót