• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Spoty lokalne rejonów Wałbrzych - Świdnica - Bielawa

Chce 2.4 z automatem i w sedanie to trochę poczekam bo fundusze tylko 23 :(

Zależy kiedy chcesz jechać :P

Na czwartek ale mogę zmienić termin jak coś ;)
Oczywiście na rano zeby zdążyć do aso albo chociaż na zwykła stacje diagnostyczna

Ostatnia edycja:
W jakies weekendy możesz śmiało dzwonic. Wezme kompa i możemy jezdzic. Niestety tylko weekendy bo pracuje od poniedzialku do piatku od 8-16. Nr tel wysylam ci na pw.

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka

PO RAZ 3 Nowa noworoczna tradycja spocik w Trzech Króli Zamek Książ , pogoda zapowiada się zimowa a więc i widoki wspaniałe a póżniej kawka i ciacho . Zamek Książ godz 11.00 czekam na chętnych . Parking przed stadniną na łące jak jej śnieg nie zasypie będę czekał na drodze dojazdowej przed przystankiem .Pozdrawiam i życzę szczęśliwego Nowego Roku . Zapraszamy wszystkich nie tylko z okloic Wałbrzycha , Bielawy i Świdnicy
Panie i Panowie sprzedaliście swoje Alfy bo jakaś dziwna cisza czyżby pomimo 500+ jakiś kryzys bo ani Zagórze ani rybka ani Karpacz nie wyszedł ?

Cisza bo miał być zlot ale organizatorzy zamilkli :sarcastic: ja co prawda co dziennie pracuję obok zamku :D ale akurat w święta nie :P

To znaczy że przyjedziesz?

Nie :sarcastic: pracuję obok książa ale nie w dni wolne :)

Będziemy :)

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

My również !!! :)

Bardzo się cieszę że was znowu zobaczę

Wysłane z mojego LT30p przy użyciu Tapatalka

:) Dawno się nie widzieliśmy wiec też się cieszymy w zwiazku z tym :D. Znów nie przyjeżdżamy Alfa :D ale chyba nas nie pogonicie :) . A tak przy okazji wiecie czy jest szansa ze na kawę wejdziemy z psem (mały buldożek) ??

Myślę że kawę wypijemy tam gdzie w zeszłym roku a pieskiem to dowiemy się na miejscu

No i super nie zapomnij o Krysi

Oj tam oj tam

Chwilunia chwilunia :) a to ostatnio organizator się poddał, chętni byli :P

Amortyzatory
Powrót