• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Spoty lokalne rejonów Wałbrzych - Świdnica - Bielawa

Dzięki za spotkanko :D

Moje pierwsze po nowym zakupie, a na następnych też na pewno będę :D

Dziękuję wszystkim za przybycie tak licznie a zwłaszcza kolegom z Legnicy i Wrocławia było fajnie a jak widoki w zamku Książ się podobały to może następny spocik pod zamkiem? pozdrawiam wszystkich przybyłych a zwłaszcza panie , które chyba lekko zmarzły :cool:

również dzięki wszystkim za spotkanie :)
takiej frekwencji sie nie spodziewałem!! dobrze to wróży przed sezonem wiosenno - letnim :D

No nasz region się rozbujał jeżeli chodzi o spotkania klubowe;] dla mnie super, bo ekipa jest mocna i się powiększa ;] pozdrawiam i do następnego!

aj nie pomyślałem żeby robić ale widzialem ze ktos pstrykał więc może powstawiaja. Ja Ci Gracek powiem tylko jedno. Żałuj że nie byłeś :)
No niestety mus w robocie :( cały czas menagera szukam nie mogę go dorwać... Następnym razem mam nadzieję że się pojawię. Ogólnie to chciałem po pracy podjechać, ale było już za późno.

Wydziargane z mojego Idola 2S

Dziękuję wszystkim za przybycie tak licznie a zwłaszcza kolegom z Legnicy i Wrocławia było fajnie a jak widoki w zamku Książ się podobały to może następny spocik pod zamkiem? pozdrawiam wszystkich przybyłych a zwłaszcza panie , które chyba lekko zmarzły :cool:

Można można na dziecińcu serwowano grzane winko więc i dziewczyny rozgrzały by się :) a i widoki świetne :)

Nowa noworoczna tradycja spocik w Trzech Króli w zeszłym roku w Świdnicy nad zalewem a może w tym roku pod zamkiem Książ . Można można na dziecińcu serwowano grzane winko więc i dziewczyny rozgrzały by się :) a i widoki świetne :) Tak więc zgodnie z sugestią Teddy84 Zamek Książ godz 12.00 czekam na chętnych . Parking przed zamkiem (przed oślą bramą) .Pozdrawiam i życzę szczęśliwego Nowego Roku . Zapraszamy wszystkich nie tylko z okloic Wałbrzycha , Bielawy i Świdnicy

Obecni: )

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka

Dobry pomysł, i ja się piszę na 90 % :)

Wydziargał Idol 2S

To i my się wstępnie piszemy, tym razem już w trójkę :D

I my się zjawimy na 100% :D tyle że Fiatem przyjadę - Alfa stoi w kawałkach w garażu :) a ja staram się ogarnąc mieszkanie po remoncie :D. Za mało czasu na wszystko :) . Do zobaczenia na zamku :) może będzie już śnieg !!

Panie i panowie to już jutro zapraszam !!! Zamek książ parking przed oślą bramą godzina 12.00

Będę :-)

Wydziargał Idol 2S

jestem

Jestem i nikogo nie widzę, 15 zł za wjazd :-(QUOTE=Gracekk;1745711]Będę :-)

Wydziargał Idol 2S[/QUOTE]

:) ajjjj cierpliwością się trzeba było wykazać bo my czekalismy na wszystkich na dole żeby powiedzieć ze bezsensu sie tam parkować bo to 15 zł :) potem przeszliśmy do kawiarni :( szkoda

Edit: Dzięki za spotkanie i do zobaczyska nastepnym razem :)

No sorry spotkanie było punkt 12 ze względów finansowych nie parkowaliśmy przed zamkiem tylko przed stadniną dzięki czemu zaoszczędziliśmy na kawę i ciacho dziękuje wszystkim obecnym za miłą atmosferę do zobaczenia

Sorry że nie mogłem dołączyć. Tak jak wspominałem Robertowi przez telefon mam sporą obsuwe w remoncie... mialem juz tam mieszkac ale nadal nje wykonane jeszcze prace nie pozwalają mi na to.

Do zobaczenia następnym razem.

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka

Mała frekwencja, ale za to spotkanie udane, było miło :) A w sumie przy autach staliśmy chyba nawet do 12.20, tak więc kolega Zygmunt trochę za bardzo się spóźnił, bo my już piliśmy pyszną kawę :P

Żałuję ze nie wpadłem ale juz nie mam swojej małej :( poluje teraz na 159 ;))

Udanych poszukiwań celuj wysoko:)

Amortyzatory
Powrót