• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Spoty Koszalin

To jak 22go widzimy się o 12tej pod Amfiteatrem[emoji6] i razem na Darłówko. Pogoda już zamówiona [emoji41]

Wysłane z mojego VTR-L29 przy użyciu Tapatalka

Jesli mi "szeryf" nic nie zmieni to 22go tez chętnie sie zjawie, [emoji16][emoji6]

Wysłane z mojego SM-T585 przy użyciu Tapatalka

Heh, to trochę nas będzie. Fajnie taką grupą uderzyć nad morze :D

Ja się nie spodziewałem że tyle osób będzie chętnych:) Fajnie fajnie

Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka

Na zakończeniu też parę autek było[emoji6]

Mam nadzieję, że w sierpniu będzie nas jeszcze więcej[emoji16]

I jak tam ktoś się wybiera? Powoli zaczynamy się rozkręcać ze sprawami organizacyjnymi i powiem wam, że zapowiada się naprawdę ciekawie[emoji6]
158.jpg

Powoli odpinany sprawy na Alfa Piknik Day w Świeszynie. I zapowiada się bardzo ciekawie. Ale więcej informacji za jakiś czas [emoji6]
196.jpg
197.jpg
198.jpg
199.jpg

Wiecie, że w Koszalinie na Morskiej w dawnym fiacie jest wyprzedaż, likwidacja sklepu? Mają sporo przecenionych fantów. Ja kupiłem np.wycieraczki do Gulietty.

Ostatnia edycja:
W niedzielę 02.09 robimy spot, spotykamy się w atrium na dachu o godzinie 13tej. Po spocie wybieramy się do kina na "Dewizjon 303 Historia prawdziwa" seans o godzinie 15:30 (rezerwujemy miejsca w rzędzie k [emoji6])

heh z 2 lata tu nie zaglądałem a widzę, że jednak jacyś alfiści są w Koszalinie

Amortyzatory
Powrót